Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Leko: Ovo je potvrda da smo moćni. Bolje pobijediti u lošoj partiji, nego izgubiti u dobroj

Split: Slavlje igra?a Hajduka nakon pobjede protiv Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/20
01.10.2023.
u 20:32

Junak susreta bio je Emir Sahiti, strijelac jedinog pogotka u 59. minuti. Drugo kolo u nizu Sahiti je donio Splićanima tri boda, u prošlom kolu je zabio za 1-0 protiv Lokomotive.

Nogometaši Hajduka upisali su pobjedu protiv najvećeg rivala Dinama, pred 34.000 navijača na Poljudu u susretu 10. kola HNL-a, pobijedili su s minimalnih 1-0 (0-0).

- Svaka pobjeda je u tom trenu najslađa. izborena je fanatičnom borbom, ne toliko lijepim nogomet. Kad si pošten, sreća te pomazi. Uživao sam cijeli tjedan. Dinamo je dominirao u posjedu, no što se tiče velikih šansi bilo je li-la. Teren je bio loš, spor, na njemu je teško igrati neki nogomet.  Kad jednom pobijediš, to je iznenađenje. Drugi put je potvrda da si moćna. Sad ćemo uživati, a onda ćemo pripremati utakmicu s Rijekom. Teren? Nemoguće je koliko se ljudi trude, no imali smo problem s bakterijom. Lopta skače i ne ide. Nemojte shvatiti ovo kao ispriku, kako je nama, tako je i protivniku - započeo je zadovoljni Ivan Leko.

VEZANI ČLANCI:

- Nedostajalo nam je fluidnosti, ali izvukli smo na karakter. Sve u svemu, treba naučiti nešto iz ovoga. Na kraju smo mogli zabiti i drugi gol. Moramo trenirati, Žaper i Trajkovski nas podignu kad uđu, ali još nisu spremni za cijelu utakmicu. Nisam bio zadovoljan prije zamjena, nedostajalo mi je energije, bili smo pasivni. Dvije zamjene su nas promijenile. Utakmica nije bila lijepa, ali bolje pobijediti u lošoj partiji nego izgubiti u dobroj - smatra trener Hajduka i nastavlja:

- Baš mi je drago zbog Sahitija. Bio mu je jako teško, krilo Hajduka bez gola i asista 10 utakmica. Ti kao krilo Hajduka moraš svaku utakmicu imati gol ili asist. Ali kako je danas grizao... Ima netko gore koji sve vidi. Drago mi je zbog njega. Njegova dva gola su nam donijela šest bodova. Imamo mi naše probleme. Imamo prostora za napredak. Istra i Gorica bile su šok. Tu smo se okrenuli. Treninzi, disciplina... Vratili smo se bazi, a onda treba sve graditi od temelja. Prvi put nisam znao koga bih stavio. Svi su me provocirali na treningu koga staviti, nisam znao koga bih. Nastavit ćemo jako trenirati, idući vikend je već dobra utakmica. Morat ćemo pokazati kvalitetu protiv Rijeke.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 5

T2
Tomo_20
22:22 01.10.2023.

Hahaha mocni:)))) kad bude te 20 godina za redom prvaci onda mozes to reci jadnice!!!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
21:58 01.10.2023.

Hahahahahahahahahaha Dinamo nikad nije bil ovak limitiran!Koliko ste moćni se vidlo protiv Istre i Gorice,a i sad protiv Dinama.

Avatar Mister No
Mister No
20:43 01.10.2023.

Niste vi moćni nego smo mi nažalost ove sezone jadni. Sve što je vrijedilo smo prodali, a Petković ne može sam vući cijelu ekipu. Osim toga ovo danas je bilo negledljivo. Ako je to vrh hrvatskog nogometa onda se trebamo svi skupa zabrinuti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije