Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESS KONFERENCIJA

Leko o neredima u Ateni: To je sramotno što se dogodilo i nema veze s nogometom, svi smo potreseni

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.08.2023.
u 18:04

Trener Hajduka zajedno sa stoperom Zvonimirom Šarlijom najavio je dvoboj s PAOK-om

Trener Hajduka govorio je na press konferenciji uoči Hajdukovog dvoboja protiv grčkog PAOK-a u sklopu 3. pretkola Konferencijske lige. Bijeli su slavili protiv Dinama i Rijeke na otvaranju sezonu te u euforiji pred krcatim Poljudom dočekuju momčad iz Soluna, ali svjesni se da neće biti nimalo lagano. 

- Kad sam ja bio tamo kretalo se u projekt nove momčadi, koja će skinuti Olympiakos. Puno ulaganja, puno novca, puno trofeja... Mentalitet je sličan, isti, i to pomaže, ali svaka utakmica je nova priča. Želiš znati suparnikove prednosti i mane da bi pripremio svoju momčad. Ja vjerujem u našu momčad, da možemo odgovoriti intenzitetom, kvalitetom i mirnoćom iskusnijem suparniku od nas, koji je bogatiji i skuplji, ali vjerujem da ćemo odigrati dvije dobre partije i da imamo realne šanse za proći dalje - kaže Leko. 

- Mi ne želimo smirivati atmosferu, mi volimo ovo ludilo i mi smo sami ludi, ne želimo smirivati euforiju. Od 21-23 je 11 na 11 i sve ostalo je nebitno. Treba biti miran i fokusiran, oni igraju takvih 10-15 utakmica, njima pun stadion i nije neka baza - smatra strateg Hajduka koji se osvrnuo na nerede u Grčkoj...

VEZANI ČLANCI:

- Sve nas je potreslo kad smo vidjeli što se dogodilo u Ateni. S ljudske strane pričam, ne kao trener. Pomislio sam kako je to uopće moguće. Sramotno je to što se dogodilo u Grčkoj. To nema veze s nogometom. Tužno je i samo možemo izraziti veliku sućut onima koji su stradali - rekao je Leko i dodao:

- Sa Zvonimirom Šarlijom smo pričali najviše o PAOK-u, on ih zna najbolje. Zvone, Marko Livaja i Vadis Odjidja-Ofoe znaju Grčku, ali mi smo slični, jug, temperament, Mediteran, ili top ili flop.

 

Ključne riječi

Komentara 6

CR
Crush83
19:33 09.08.2023.

U incidentima ne sudjeluju navijači nego obični huligani (bagra)… i necu nikada braniti takve

BA
BabunCRO
19:23 09.08.2023.

prvo Leko nije ni bio trener Hajduka kada su bili neredi na autocesti koje ne podržavam, a drugo nije ni sad govorio tko je kriv nego da je tužno to što se dogodilo. Pa jel trebao odgovorit super i poticat navijače i svoje i tuđe na ovo pa da bude još mrtvih

OL
olujasviholuja2
18:36 09.08.2023.

Kad je torcida zaustavila promet na autocesti i kad je policija pucala u zemlju da bi svoj život sačuvali, onad nisi tako zborio već ste pilu napako okrenuli ,da je policija kriva što je pucala i ozlijedila huligana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije