Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgijski mediji tvrde

Leko na meti mađarskog prvaka: Nakon katastrofalnog poraza žele stručnost trenera bijelih

Zagreb: Trener Hajduka Ivan Leko održao konferenciju nakon susreta s Dinamom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
27.07.2023.
u 11:23

Ivan Leko je do sada tijekom trenerske karijere vodio Sint-Truiden, OH Leuven, Club Brugge, Al-Ain, Antwerp, SH Port i Hajduk. Na klupi Hajduka od siječnja 2023. i splitski je klub vodio kroz 23 utakmice

Trener Hajduka, Ivan Leko, spominje se kao jedan od kandidata za preuzimanje mađarskog prvaka Ferencvarosa. Klub je u prvom pretkolu Lige prvaka ispao od Klaksvíkar s Farskih Otoka, a ruski trener Stanislav Čerčesov odmah je dobio otkaz. 

Belgijski novinar Sacha Tavolieri potvrđuje da mađarski prvak traži novog trenera i tvrdi da je upravo Leko jedan od tri kandidata. Druga dva su bivši izbornik Švicarske, Vladimir Petković te  srpski trener Vladan Milojević.

VEZANI ČLANCI:

Leko je do sada tijekom trenerske karijere vodio Sint-Truiden, OH Leuven, Club Brugge, Al-Ain, Antwerp, SH Port i Hajduk. Na klupi Hajduka od siječnja 2023. i do sad je splitske bijele vodio kroz 23 utakmice, a u novoj sezoni pobijedio je derbi protiv Dinama u prvom kolu HNL-a te izgubio derbi tjedan dana prije u Superkupu.

VIDEO Uefa oduzela gol Petkoviću koji je zabio Astani, evo o čemu se točno radi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:54 27.07.2023.

Pustite Leku nek radi svoj posao u Hajduku. Bez jakog HNL-a nema ni jake reprezentacije. Svaka čast Rakitiću i braći Kovač ali bazen za repku je Hnl. I za Dinamo je bolje da ima što jači Hnl. Možda je jedinono vrijeme za 12 klubova gdje 12ti odmah ispada a 11ti razigrava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije