Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi na pripreme

Iznenadni odlazak! Bočkaj napustio Maksimir: Već otputovao u novi klub

Dugo Selo: NK Dugo Selo i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
Matija Habljak/PIXSELL
27.07.2023.
u 08:26

U Austriji će obaviti liječniki i odmah potpisati ugovor o posudbi s pravom otkupa s ciparskim Pafosom. Obzirom na dolazak novog lijevog beka, Ukrajinca Bogdana Mihajličenka, ovakav ishod događaja nije previše iznenađujuć

Petar Bočkaj je jutros otišao iz Dinama. Već je na putu za Austriju gdje se priprema ciparski Pafos. Tamo će obaviti liječnički i potpisati ugovor o posudbi s pravom otkupa, navode izvori iz kluba. Ponude se iz Standard Liegea i Pafosa stigle jučer, a sve se odigralo vrlo brzo.

Obzirom na dolazak novog lijevog beka, Ukrajinca Bogdana Mihajličenka, ovakav ishod događaja nije previše iznenađujuć. Bočkaj je u Dinamo došao u siječnju 2022. godine za 2,7 milijuna eura, ali nije se uspio nametnuti u prvoj momčadi. U Pafosu će teren dijeliti s bivšim suigračem iz Osijeka, Ivicom Ivušićem.

VEZANI ČLANCI:

Za Dinamo je nastupio u 46 utakmica. Tijekom tih nastupa upisao je sedam golova i devet asistencija. Kod Ante Čačića je završio na klupi, a njegov položaj u momčadi nije se poboljšao dolaskom Igora Bišćana. Nešto je više igrao u završnici sezone i postigao gol protiv Šibenika.

VIDEO: Iznenadni odlazak! Bočkaj otišao s Maksimira: Već otputovao u novi klub

 

 

 

Komentara 16

Avatar bender
bender
11:53 27.07.2023.

Njega je teško dovesti u red i iskoristiti na nekoj poziciji bilo kao beka ili eventualno kao krilo. Prežalit ću ga s obzirom da se nemre ostaviti gemišta. Ali Lauritsena ne mogu preboljeti i to još na takav način gaa se riješiti a dobro bi došao njegov germanski mentalitet i fajt.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
10:36 27.07.2023.

Di mi nestal komentar?Dinamo ga se napokon riješil zato kaj lik nije profesionalac.Ima 7-8 kg viška.Talent ima,al jednostavno nije za Dinamo.

BA
bacenheider
09:54 27.07.2023.

Njega je trebalo samo u red dotjerati i bio bi igracina.Najprije ga Cacic muljao,sada Biscan,a on vrhunski izvodac slobodnih udaraca.Nije dobio pravu sansu ko ni Drmic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije