Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NDIDI

Leicester City bez nigerijskog veznjaka do kraja sezone

FILE PHOTO: Premier League - Wolverhampton Wanderers v Leicester City
Craig Brough/REUTERS
31.03.2022.
u 22:15

"To je šteta za nas, ali bit će spreman za sljedeću sezonu", rekao je Rodgers

Nigerijski 25-godišnji veznjak Leicester Cityja Wilfred Ndidi propustit će ostatak sezone zbog ozljede koljena, koju je zadobio tijekom utakmice protiv francuskog Rennesa u Konferencijskoj ligi, objavio je u četvrtak menadžer Leicestera Brendan Rodgers. 

Nigerijski reprezentativac je zbog spomenute ozljede propustio kvalifikacijske utakmice za SP 2022., u kojima je njegova reprezentacija ispala od Gane.

Rodgers je objavio da je Ndidiju učinjen operativni zahvat te da se njegov povratak na treninzima očekuje u lipnju.

"To je šteta za nas, ali bit će spreman za sljedeću sezonu", rekao je Rodgers te dodao:

"Otkako sam ovdje, on je bio briljantan za momčad. Ozljeda je bila nezgodna pa je bila potrebna operacija i sad mu slijedi oporavak do lipnja."

Ndidi je u Leicester City stigao u siječnju 2017. iz belgijskog Genka, a ove je sezone u svim natjecanjima odigrao 31 utakmicu za "lisice".

>> Razgovor ruskog vojnika i supruge:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije