Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOŠTIVANJE MJERA

Legendi NBA oduzeli godišnju ulaznicu jer ne želi nositi masku na utakmicama!

John Stockton
REUTERS
24.01.2022.
u 22:43

Kao takav, s obzirom na svoju popularnost, predstavlja opasnost za protuepidemijsku politiku američke vlade

Ako je među aktivnim NBA zvijezdama najpoznatiji antivakser Kyrie Irving, onda je među legendama to John Stockton. A riječ je o dugogodišnjem igraču Utah Jazza koji je u svojih 19 NBA sezona (sve među džezistima) upisao 15.806 asistencija što je 3.715 dodavanja za koš više od drugoplasiranog Jasona Kidda.

Ili pak 5075 asista više od trećeplasiranog, još uvijek aktivnog Chrisa Paula. Ne baš toliko, ali i dalje vrlo uvjerljiv je Stockton i na listi najboljih “kradljivaca” lopti (3265), a tu drugoplasiranom Kiddu pak bježi za 581 “krađu” dok je presjekao ili oduzeo 751 loptu više od Jordana.

Nažalost, hrvatski zet (oženio je američku Hrvaticu Nadu Stjepović), dopustio si je nemalu neugodnost. Kako je odbijao nositi masku na utakmicama sveučilišta Gonzaga, čiji je bivši student, čelnici tog sveučilišta odlučili su suspendirati njegovu godišnju ulaznicu. I ne samo to, Stockton je uvjeren da je ova pandemija zavjera moćnika, da se od cjepiva protiv koronavirusa umire te da je zbog toga skončalo više od 100 profesionalnih sportaša.

Kao takav, s obzirom na svoju popularnost, Stockton predstavlja opasnost za protuepidemijsku politiku američke vlade pa vodećim ljudima Gonzage nije preostalo ništa drugo nego onemogućiti mu da dolazi na utakmice.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
And
00:53 25.01.2022.

Zavjera moćnika? Pa jel vi čitate službene brojke.EudraVigilance, europska baza podataka - prijave štetnog djelovanja cjepiva: 37.927 mrtvih i preko 3 milijuna ozlijeđenih.

LA
lajh1985
00:58 25.01.2022.

A ona pipica pokraj njega moze doc ili ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije