Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO DETALJE IZ ŽIVOTA

Ibrahimovićev sin teško se razbolio, a Zlatan je pobjegao iz bolnice: 'Kao da su mi iščupali srce'

French Open - Day 15
Foto: Agence Franck Castel
1/5
18.12.2023.
u 08:43

U autobiografiji "Ja sam Zlatan Ibrahimović", autora Davida Lagercrantza, najbolji švedski nogometaš svih vremena govorio je o trenutku kada mu sav novac i utjecaj nisu pomogli.

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović jedan je od sportaša koji su postali svjetske ikone. I dok mnogi misle da je njegov život med i mlijeko, bilo je situacija u kojima je izgubio prisebnost, a jedna od njih bila je prava obiteljska drama. U autobiografiji "Ja sam Zlatan Ibrahimović", autora Davida Lagercrantza, najbolji švedski nogometaš svih vremena govorio je o trenutku kada mu sav novac i utjecaj nisu pomogli.

Njegov sin Maxi odmah po rođenju pokazao se kao pravi borac, poput slavnog oca, i uspio je pobijediti prvu životnu prepreku.

– Kod Maxija je sve bilo drukčije, primijetili smo da puno povraća. Osim toga, nije se udebljao nego je smršavio. Nismo znali zašto, je li to normalno? Povraćao je neprestano, nismo znali razlog i mora li toliko povraćati. Razgovarao sam s obitelji i prijateljima i svi su me tješili da nije ništa strašno... Pokušavao sam se utješiti – otkrio je Ibrahimović.

GALERIJA Zlatan: Brat mi je umirao pred očima, sav moj novac nije ga mogao spasiti

French Open - Day 15
1/5

Sa suprugom Helenom morao je brzo reagirati kada je doznao da mu je sin bolestan. To ga je promijenilo u trenu.

– Cijelo tijelo mi je bilo u grču. Nikad se nisam tako osjećao, ni blizu. Dok nisam dobio dijete, bio sam gospodin Nedodirljivi. Mogao sam biti ljutit i lud, pokazati sve moguće emocije. I sve se moglo riješiti ako si čvrst, uporan, ali ovo nije bilo ništa od toga. Bio sam nemoćan, jednostavno nisam mogao napraviti ništa. Maxi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali da se vidjelo da je kost i koža. Izgledao je kao da ga život želi napustiti.

Supruga ga je obavijestila da novorođenče mora hitno na operaciju želuca, a Zlatan se tada spremao za važan sastanak.

– Ne sjećam se puta do bolnice. Sjećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gdje je moj sin, na kraju su me odveli do velike dvorane gdje je Maxi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada... Imao je cjevčice kroz tijelo i nos. Kao da mi je srce iščupano iz grudi. "Volim vas oboje. Ti si meni sve. Ali ne mogu ovo podnijeti. Nazovi me za sve što trebaš", rekao sam Heleni i pobjegao iz bolnice – rekao je Zlatan.

VEZANI ČLANCI:

Srećom, operacija je prošla uspješno te je Maxi danas zdrav dječak.

– Maxi još uvijek ima ožiljak. Osjeća se zdravo kao i sva djeca njegove dobi i toga se često sjetim. Iskreno, daje mi bolji pogled na život. 

Komentara 7

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
10:14 18.12.2023.

Pobjegao iz bolnice ??? Bolje da ne pišem više ništa....

MA
Maraschino
11:23 18.12.2023.

Pa, da. Kada se malo bolje razmisli, sta se moglo ocekivati od takve face. I, onda javno, kao jadan, nije mogao gledati, jadan nije mogao podnjeti. A, ostali, su kao mogli sve i svasta ako treba. A, mister El Bahati, siguran sam, osao nekuda popraviti si dan, uljepsati dan, nakon sacuvaj boze, bolnice, mirisa i slike malog djeteta. Pljunuti otac.

TK
tkoznaa
10:30 18.12.2023.

Zlatane ,nisi smio napustiti sina u bolnici! Jesi li razmišljao kako se tvoj sin osjećao kada si ga ostavio!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije