Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj velikana

Legendarni Raul Gonzales najavio završetak karijere

Raul
APF/Pixsell
15.10.2015.
u 21:55

- Nogomet je toliko dugo važan dio mog života pa odluka o mirovini nije bila nimalo laka, ali mislim da je sada pravi trenutak - rekao je Raul.

Legendarni španjolski napadač Raul Gonzales (38) na kraju ove sezone završit će veliku karijeru. Kako njegovom klubu, američkom drugoligašu New York Cosmosu, sezona traje još četiri tjedna za mjesec dana još jedan velikan trebao bi objesiti kopačke o klin.

- Nogomet je toliko dugo važan dio mog života pa odluka o mirovini nije bila nimalo laka, ali mislim da je sada pravi trenutak - rekao je Raul, trostruki osvajač Lige prvaka i šesterostruki španjolski prvak s Real Madridom.

Uz Real i Cosmos, tijekom 21-godišnje karijere još je nastupao i za Schalke te Al Sadd. U karijeri je zabio 422 gola, najviše naravno u dresu Reala. Čak 323 gola u 738 utakmica!  

Za španjolsku reprezentaciju nastupio je 103 puta i postigao 44 gola.

>>Ronaldo nakon 19 godina stigao Alena Peternaca

Komentara 3

Avatar damat
damat
22:08 15.10.2015.

duboki naklon gospodine

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:22 15.10.2015.

majstor

CA
Catalonia
00:49 16.10.2015.

ikona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije