Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Legendarni Nizozemac stao u obranu Hrvata: 'Momčad ga mora podržati'

'Tottenham Hotspur\'s Rafael van der Vaart is congratulated by Tottenham Hotspur\'s Luka Modric after scoring his side\'s first goal during the Barclays Premier League match at the DW Stadium, Wigan.
Foto: 'Dave HowarthPress Association/Pixsell'
1/6
05.11.2016.
u 10:24

- Ako mu date svoje povjerenje, on donosi kreativnost i opasnost pred protivnički gol

Alen Halilović proživljava teške dane u HSV-u. Hrvatski nogometaš u Bundesligu je došao ovoga ljeta i najavljivan je kao veliko pojačanje, ali nije se uspio nametnuti pa sve češće grije klupu, a ponekad i tribine. Njemački mediji žestoko ga kritiziraju i svi se pitaju gdje je zapelo, ali u obranu mladog nogometaša stao je Rafael van der Vaart, bivši igrač HSV-a koji u klubu ima status legende.

- Gledao sam ga u Španjolskoj i ako mu date svoje povjerenje, on donosi kreativnost i opasnost pred protivnički gol. Momčad HSV-a mora podržati Halilovića na travnjaku i osloboditi ga pritiska, rekao je Van der Vaart pa dodao:

- Uvjeren sam da će i HSV igrati puno bolje i biti uspješniji kad se to dogodi.

Inače, Halilović je u HSV-u dobio broj 23, koji je nekoć nosio Nizozemac. Već tada ga je nahvalio.

- Oduševljen sam što je Alen dobio broj 23, to mi je velika čast. Uzbuđen sam što je moj bivši klub doveo takvog sjajnog igrača, čak sam i malo iznenađen što su ga uopće uspjeli dovesti. Ima i sjajnu tehniku, ima odličan pregled igre, vidi sve na terenu i uvijek zna što se događa, čak i iza njegovih leđa.

Van der Vaart je tijekom karijere igrao s puno Hrvata, i u Tottenhamu i u HSV-u, te je s njima imao posebnu povezanost. Često ih je javno hvalio, a najupečatljivija izjava je ona da je Luka Modrić glavni igrač madridskog Reala.

Komentara 2

MM
maximilijanalexandar.max
12:06 05.11.2016.

Svaka čast legendo i ja isto tako kažem i podržavam Halilovića. Alene dođi nam u Dinamo raširenih ruku te čekamo.

Avatar ^orlando^
^orlando^
14:42 05.11.2016.

naslov i slika veze nemaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije