Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PRIČA

Legenda usred Londona ostala na cesti: 'Taksist me pitao jesam li to ja...'

Sunderland: Premierliga, Sunderland - Stoke City
Foto: Owen Humphreys/PRESS ASSOCIATION
1/3
05.04.2024.
u 10:05

- Nakon što sam mu rekao lokaciju, pogledao me je i pitao jesam li ja Di Canio. Nakon što sam u potvrdio, rekao mi je da je on navijač Millwalla i da me ne može voziti.

Sjećate se Paola Di Canija? Legendarni napadač devedesetih je godina igrao za Lazio, Juventus, Napoli i Milan, a onda se uputio u Englesku te nastupao za Sheffield Wednesday, West Ham i Charlton. U Premier ligi je dakle, proveo veći dio karijere, a sada je odlučio s javnošću podijeliti kako ga je jednom prilikom na cesti odbio jedan taksist. Jasno, zbog navijačkih obilježja...

Di Canio je u West Hamu igrao od 1999. do 2003., a među ostalima suigrač mu je bio i naš Igor Štimac. Jednom prilikom htio se taksijem odvesti do centra Londona.

- Trebao mi je taksi i pozvao sam jednoga. Kada je došao vozač je spustio prozor i pitao me gdje trebam ići - pričao je Di Canio i nastavio:

- Nakon što sam mu rekao lokaciju, pogledao me je i pitao jesam li ja Di Canio. Nakon što sam u potvrdio, rekao mi je da je on navijač Millwalla i da me ne može voziti. Samo sam mu odgovorio da mi ionako ne bi bila ugodna vožnja - prisjetio se sada 55-godišnji Di Canio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije