Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFAEL VAN DER VAART

Legenda ispričala bizarnu anegdotu: Modrić je sjedio na WC-u dok sam pokraj njega lijepio trake

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
23.05.2023.
u 21:24

Luka Modrić i slavni nizozemski nogometaš igrali su zajedno dvije godine u Tottenhamu

Nizozemska legenda Rafael van der Vaart četiri godine nastupao je za Tottenham, a jedno vrijeme dijelio je svlačionicu s našim kapetanom Lukom Modrićem. Nizozemac je ispričao jednu pomalo bizarnu anegdotu dok su gostovali kod Fulhama, za čiji stadion Craven Cottage mnogi imaju negativne komentare jer je neudoban. 

- Fulhamove svlačionice su užasne, izuzetno je maleno. Luka Modrić je s*ao dok sam ja lijepio trake kraj njega - ispričao je van der Vaart u televizijskom prijenosu. 

Inače, londonska momčad vrlo brzo se vratila u Premiership, a ove sezone su bez problema osigurali ostanak i zauzeli deseto mjesto. Klub je osnovan davne 1896. godine, a nedavno je stadion kritizirao Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp. Svlačionice su stvarno neoubičajeno malene, potpuno suprotno engleskim standardima. 

VEZANI ČLANCI:

Od svoje četiri godine u sjevernom Londonu, umirovljeni Nizozemac dvije godine nastupao je s našim virtuozom. 

Komentara 2

BA
BartolomejIV
22:57 23.05.2023.

Vrhunac novinarstva, svaka čast !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije