Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SVIĐA MU SE

Legenda HNL-a: Mene to žalosti, donijelo je to puno štete našima

Dinamo Hajduk
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
01.10.2018.
u 22:10

- Ne daj Bože da se dogodila neka gora ozljeda, mislim, ova što se dogodilo vatrogascu je stravično, ali tamo su i djeca koja skupljaju lopte

Hajduk i Dinamo (0:0) u subotu su odigrali razočaravajući derbi na Poljudu. Ne samo da nije bilo golova, nego tijekom čitavog susreta gotovo da nismo vidjeli pravu priliku, želju za pobjedom ni s jedne strane.  Nakon utakmice krivnja se pokušavala prebaciti na vremenske uvjete i na jak vjetar koji je uništavao igru. Kriv je i vjetar, ali nitko ni u Hajduku ni Dinamu nije pokazao baš ništa, smatra Igor Cvitanović, piše Goal.

- Nažalost nismo dobili puno, uvijek se mogu naći neke isprike za sve to. Prvenstveno vremenski uvjeti nisu dobri, vjetar je jedan od najtežih faktora u nogometu. Mislim da je vjetar puno toga uzrokovao. No trebalo se i očekivalo puno više. Uvjeren sam da i u Hajduku i u Dinamu ima igrača koji bi mogli i morali u ovakvim derbijima nešto više napraviti - rekao je Cvitanović u HRT-ovoj emisiji Stadion pa dodao:

- Gyurcso pokazuje vrlo dobre individualne kvalitete, imamo jednog potentnog Juranovića, ali svega toga je bilo premalo u ovom derbiju. Ne znam da li su sputani zbog neke vrste taktike, ali puno sam više očekivao od takvih pojedinaca. Tako i kod Dinama očekivao sam puno više od Olma, Gavranovića, Hajrovića. Svega toga je bilo premalo u ovom derbiju.

Foto: Zoran Grizelj/Pixsell

Prokomentirao je Cvitanović i veliki broj stranaca u HNL-u.

- Mene to jako žalosti, mislim da je ova uredba s osam stranaca donijela puno negativnosti i štete zbog naših mladih igrača koji moraju rano napuštati Hrvatsku i tražiti priliku drugdje - rekao je Cvitanović koji nije mogao ne prokomentirati ružnu stranu derbija i ozljedu vatrogasca.

- Meni je žao što se uvijek mora nešto desiti loše da bi se reagiralo. Ne daj Bože da se dogodila neka gora ozljeda, mislim, ova što se dogodilo vatrogascu je stravično, ali tamo su i djeca koja skupljaju lopte, ali tragedija je što ljudi tamo rade svoj posao i nisu dobro zaštićeni.

Derbi za zaborav donio nam je i nešto dobro. Utakmica je završila bez sudačkih repova, a kada su u pitanju derbiji Hajduka i Dinama to je uistinu prava rijetkost. Glavnog suca Ivana Bebeka je pohvalio Mario Strahonja.

- Suci su vrlo dobro odradili posao. Bebek je jako dobro napravio pripremu za utakmicu - izjavio je Strahonja i dodao:

- Bebek je dobro upravljao ovim situacijama, imao je tri prekida, imao je sastanak prije utakmice s delegatima i sigurno su dogovorili koji postupci slijede u kriznim situacijama. On je postupio po uputama Saveza i sve je bilo pod njegovom kontrolom. Je li to dobro za nogomet ili nije, vidi se da nije - smatra Strahonja.

>> Pogledajte i video: Mandžukić  i Ronaldo - ubojiti tandem

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mi sami
Mi sami
22:27 01.10.2018.

Emisija Stadion je napokon gledljiva nakon odlaska torcidaša pletikosa-jeličić-beusan

AR
arzano
19:07 02.10.2018.

Kazna za Hajduka bi trebala biti nešto manja od one kada je u Maksimiru policajac ostao bez oka. A kazna je bila 25 000 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije