Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS NA BIJELOJ NOĆI

Legenda Hajduka izvrijeđala predsjednika Kosa, Torcida oštro uzvratila!

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
05.02.2017.
u 21:48

- U ime veterana pozdravljam sve nazočne, a pozdravljam i predsjednika Hajduka koji se zove, kako ono, kao neka ptica. Kos? Da, baš tako - a onda je uslijedila bujica uvreda koje nisu za javnost.

Vrlo neugodan incident dogodio se sinoć u Novalji na Biloj noći Hajduka na kojoj je kapetan veteranske momčadi Vilson Džoni s bine izvrijeđao Hajdukova predsjednika Ivana Kosa, piše Goal.

Po svjedočenju nazočnih veterani Hajduka sjedili su za posebnim stolom kad je u dvoranu ušao Kos i bez pozdrava sjeo za svoj stol. Kasnije je u pozdravnom govoru predsjednik Hajduka pozdravio sve nazočne, no ne i veterane što je ponukalo Džonija da izađe na binu, uzme mikrofon, a ono što je slijedilo nije bilo ugodno nikome slušati.

- U ime veterana pozdravljam sve nazočne, a pozdravljam i predsjednika Hajduka koji se zove, kako ono, kao neka ptica. Kos? Da, baš tako - a onda je uslijedila bujica uvreda koje nisu za javnost.

Za kraj je Džoni poručio kolegama da prestanu šutjeti rekavši:

- A vi veterani što šutite očito nemate mu*a suprotstaviti se ovome što rade od našeg kluba.

U svakom slučaju vrlo neugodna i mučna situacija koja na službenoj proslavi 106. rođendana Hajduka u Novalji nikome nije trebala.

Nakon neugodnog sukoba, oglasila se i Torcida. I stala na stranu kluba, oštro osudivši, kako kažu, samozvane legende.

"KNH Torcida Split najoštrije osuđuje ispad Vilsona Džonija.

Ako se stavi na stranu da je tituliranje samih sebe „legendama“ pokazatelj dubokog psihičkog problema, ti ljudi koji sada galame nakon što su 20-ak godina šutili, su često i sami bili sudionici najvećih nepravilnosti u klubu, koje su dovele gotovo do stečaja Hajduka. Dio njih pasivnim promatranjem kriminala, a većina i aktivnim sudjelovanjem u čerupanju kluba; besplatna putovanja, besplatne karte, dnevnice i ogromne količine jela i alkohola, a sve na račun kluba, bile su povlastice pojedinih „legendi".

Danas ih više nemaju, pa je i razumljivo čemu nervoza.

U ime svih navijača Hajduka pozivamo pojedine bivše igrače da prestanu očekivati da će klub biti njihova krčma do smrti te sramotiti Hajduk! Posebno upozoravamo da se nitko u svojim budalaštinama nema pravo pozivati na Torcidu, jer će zbog toga snositi sve pravne posljedice", stoji u priopćenju.

Komentara 24

BE
BeroII
23:23 05.02.2017.

A temeljem čega si Torcida uzima pravo da nekome prijete ? Možda temeljem kriminalnog ponašanja, ili možda temeljem zločina koje radi protiv hrvatske reprezentacije ? Oni su si umislili kako su oni "nekakav faktor" i kao da ih netko sluša i uvažava. Jadni oni. Za početak bi trebali malo pročitati tko je Wilson Đoni i što je on značio Hajduku. A ne da svoj kriminal pokušavaju "podjeliti sa nekoliko desetaka generacija Hajduka, nadajući se kako će se krivica malo "razvodniti".

BI
bilice8591
22:58 05.02.2017.

A koliko je torcida očerupala Hajduk sa svim mogućim kaznama?

RG
RuzaSapina56@gmail.com
23:05 05.02.2017.

Tko je nacrtao svastiku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije