Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Leclerc nakon jednog od najboljih krugova u životu: Osjećaj je nevjerojatan'

Charles Leclerc
Reuters
29.05.2022.
u 15:04

Osjećao sam se samopouzdano u bolidu, bio sam zaista na granici i bilo je jako zabavno.”

Charles Leclerc oduševljen je što je osvojio peti pole position ove sezone i drugi na domaćoj stazi, ali žali što nije mogao dovršiti svoj drugi krug u Q3 za kojega smatra da je bio jedan od najboljih koji je ikad vozio.

Leclerc i Sainz osigurali su prvi startni red za Ferrari u uzbudljivim kvalifikacijama koje je ranije prekinuo Perezov sudar u zavoju Portier, piše portal MaxF1.net

Zato je prvi krug u posljednjem dijelu kvalifikacija bio dovoljan da Leclerc osigura drugi uzastopni pole position na domaćoj stazi, a Ferrari osigura prvi startni red u Monaku, prvi puta od 2017.

“Osjećaj je nevjerojatan,” rekao je Leclerc.

“Prvi je krug bio jako dobar, počeo sam malo više pritiskati u Q3, ali drugi krug bio je jedan od najboljih kvalifikacijskih krugova koje sam ikad odvozio.”

“Osjećao sam se samopouzdano u bolidu, bio sam zaista na granici i bilo je jako zabavno.”

“Još jednom šteta što ga nisam mogao dovršiti, ali to je Monako i znamo da je posljednji pokušaj uvijek rizičan zbog žutih i crvenih zastava.”

Sainz je objasnio zašto se zabio u Pereza koji se razbio na ulazu u tunel na kraju kvalifikacija.

Nisam vidio žute zastave na vrijeme, bilo je već jako kasno kad sam ih vidio,” rekao je Sainz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije