Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"OBIČNI NESPORAZUM"

Bernie Ecclestone negira da je bio uhićen: Morao sam platiti 1260 dolara i to je to

Muenchen: Bernie Ecclestone na regionalnom sudu iznio svoju prvu obranu
Foto: Michaela Rehle/DPA
1/3
27.05.2022.
u 14:18

- U posljednje vrijeme nisam imao nikakav publicitet i mislio sam da bih trebao učiniti nešto da ga dobijem.

Bivši prvi čovjek Formule 1 91-godišnji Bernie Ecclestone zanijekao je u petak da je uhićen u Brazilu kazavši kako ilegalni pištolj koji je pronađen u njegovoj prtljazi prije ukrcaja na let nikada nije korišten i da nije imao streljivo.

Ecclestone, koji je sada u Portugalu, rekao je da je "blesavi, mali incident" preuveličan kada su on i njegova obitelj pokušali napustiti Sao Paulo privatnim zrakoplovom u srijedu navečer.

- U posljednje vrijeme nisam imao nikakav publicitet i mislio sam da bih trebao učiniti nešto da ga dobijem - našalio se u telefonskom razgovoru za agenciju Reuters.

Državni ured javne sigurnosti Sao Paula potvrdio je da je poslovni čovjek uhićen zbog posjedovanja vatrenog oružja u zračnoj luci Campinas, ali ga nije izravno imenovao.

EKSKLUZIVNO 06.08.2021., Trogir - Bernie Ecclestone sa suprugom Fabianom i sinom Aceom ljetuje u Trogiru. Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Nikad nisam bio uhićen - rekao je Ecclestone, koji ne govori portugalski i potvrdio da je morao platiti 6060 reala (1260 dolara) jamčevine prije nego što mu je dopušteno da napusti zemlju.

- Htjeli su to u lokalnoj valuti koju mi ​​nikada nismo imali. Tako da se dogodila još jedna drama u pokušaju da se pronađe novac. Napuštao sam zemlju, nisam imao lokalni novac. Bila je to prava drama, nepotrebna, ni zbog čega - dodao je.

Ecclestone je rekao da je kupio pištolj, LW Seecamp .32, od mehaničara Formule 1 u Brazilu prije mnogo godina bez streljiva i za korištenje isključivo kao sredstvo odvraćanja.

- Rekli su da vam treba ovako nešto. Moglo bi upaliti ako bi te netko pokušao opljačkati ili nešto slično. Pa sam to kupio od tipa - objasnio je.

Milijarder ima plantažu kave u blizini Sao Paula gdje redovito provodi vrijeme kada nije u Europi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije