Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ŠEF FORMULE

Bernie Ecclestone u 92. godini života uhićen u Brazilu!

Dubrovnik: Bernie Ecclestone u društvu supruge Fabiane Flossi prošetao Stradunom
Grgo Jelavic/PIXSELL
26.05.2022.
u 16:12

Brazilska policija prilikom pregleda prtljage pronašla kod Ecclestonea je pronašla pištolj za koji nije imao dozvolu.

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone (91) uhićen je u Brazilu nakon što je pokušao ilegalno unijeti pištolj u privatni zrakoplov koji je trebao letjeti za Švicarsku.

Brazilska policija prilikom pregleda prtljage pronašla kod Ecclestonea je pronašla pištolj za koji nije imao dozvolu.

Ecclestone je policiji rekao da zna da ima taj pištolj, ali da nije znao da se nalazio u prtljagi. Nakon što je platio kaznu, policija ga je pustila da odleti u Švicarsku.

Ecclestone je u Brazilu bio u posjeti obitelji supruge Fabiane. Bivši suprug Riječanke Slavice Radić pretprošle je godine u 90. godini postao otac sinčića, a samo dva mjeseca nakon rođenja Acea postao je i djed nakon što je Tamara rodila drugo dijete. Bernie iz prvog braka s Ivy Bamford ima kćer Deborah (66), a s drugom suprugom Slavicom s kojom je u braku bio od 1985. do 2009. godine, a koja je postala jedna od najbogatijih Hrvatica ima dvije kćeri, Tamaru i Petru.  

Za sadašnju suprugu, Fabianu oženio se tri godine nakon razvoda od Slavice, a prošle godine rodila mu je jedino muško dijete, malenog Acea. Vijest da će postati otac iznenadila je mnoge, a na kritike da je prestar za očinstvo tada je odgovorio u svom stilu: "ja o tome ne razmišljam". Fabiana i Bernie upoznali su se na sastancima Sportskog vijeća moto sporta, a zaljubili su se na krstarenju Hrvatskom koje je organizirao zajednički prijatelj.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
Chicano
17:44 26.05.2022.

Ja ako doživim 60 to će bit fantazija. Stari se odlično drži i svaka mu čast.

AT
atlantisind
17:35 26.05.2022.

Zaljubila? Lova je u pitanju ,stari ce da rikne brzo i njoj ce ostati dosta da moze lagodno prozivi zivot uz kakvog mladog zagondziju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije