Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

LeBron odveo Miami do polufinala, Indiana u problemima

LeBron James
Reuters (Ilustracija)
29.04.2014.
u 09:52

Miami je u noći s ponedjeljka na utorak svladao Charlotte 109:98 i s glatkih 4:0 prošao u polufinale Istočne konferencije.

LeBron James je u trećoj četvrtini zaradio lakšu ozljedu mišića, a nakon što se publika Bobcatsa tome smijala ubacio je 19 od ukupno 31 koševa. Chris Bosh je dodao 17 poena, a na drugoj strani nije pomoglo 29 koševa Kembe Walkera. Miami će u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Brooklyna i Toronta (trenutno je 2:2).

Indiana, kojoj su mnogi predviđali finale Istoka s Miamijem, je u problemima. Na svom je parketu poražena od Atlante 107:97 i trenutno gubi 3:2. Presudila je druga četvrtina Hawksa u kojoj su napravili seriju 30:6. Kod pobjedničke momčadi najučinkovitiji je bio Mack s 20 poena.

San Antonio je na Zapadu slavio kod Dallasa 93:89 i izjednačio na 2:2. Spurse je predvodio Manu Ginobili s 23 koša.

>> Clippersi prosvjedovali protiv rasističkih izjava vlasnika pa izgubili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije