Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI OSASUNU

Las Palmas na hrvatski pogon: Livaja zabio, Halilović asistirao

Marko Livaja
Reuters/PIXSELL
05.03.2017.
u 21:06

Las Palmas trenutno je 12. momčad lige s 32 boda.

Las Palmas u prošlom je kolu španjolskog prvenstva odigrao neriješeno s velikim Real Madridom, a danas je kod kuće svladao posljednjeplasiranu Osasunu (5:2) uz zapažene nastupe hrvatski nogometaša. 

Gol za 2:2 zabio je Marko Livaja u 55. minuti. Mesa je ubacio s desne strane, a hrvatski napadač pogodio glavom nakon što se vratio poslije ozljede. Igru je napustio u 73. minuti kada je ušao Alen Halilović koji je tri minute kasnije asistirao za gol. Iz slobodnjaka je vratio loptu za Mesu koji je lijepim udarcem povisio na 4:2. Dva gola za Las Palamas zabio je Jese (7. i 87.), a jedan je autogol Garcije.

Las Palmas trenutno je 12. momčad lige s 32 boda.

>> Rakitić je zabio, ali zbog ovog poteza dobio je ovacije na stadionu i postao hit na internetu!

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije