Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTUALNI PRVACI

Lakersi na korak do ispadanja iz doigravanja!

Dirk Nowitzki
AFP
07.05.2011.
u 10:28

Lakersi od Dallasa gube 3-0 u seriji, a Bullsi proitv Hawksa vode 2:1.

U NBA doigravanju na pomolu je prava mala senzacija u Zapadnoj konferenciji - aktualni prvaci LA Lakersi na rubu su ispadanja. Nakon gostujućeg poraza od Dallas Mavericksa (98:82) u seriji gube 0-3!

Nisu mogli protiv izrazito raspoloženog Dirka Nowitzskog (32 koša, 9 skokova), Jasona Terryja (23 koša) i Predraga Stojakovića (15). Kod lakersa su najbolji bili  bynum (21 koš, 10 skokova), Odom (18), a Bryant je dodao 17 koševa. Četvrta utakmica igra se u nedjelju, ponovno u Dallasu.

Chicago Bullsi, nakon lošijeg starta u Istočnoj konferenciji, uspjeli su preokrenuti protiv Atlanta Hawksa. Bullsi vode 2:1 nakon gostujuće pobjede 99:82, a sve zahvaljujući MVP-u NBA lige ove sezone Derricku Roseu koji je ubacio rekord karijere - 44 koša!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije