Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FED KUP

Kuznjecova ipak igra za Rusiju u Beogradu

Svjetlana Kuznjecova
Reuters
02.02.2010.
u 12:25

Ruskinja Svjetlana Kuznjecova, trenutačno četvrta tenisačica na svijetu, ipak će nastupiti u meču 1. kola Fed Cupa protiv Srbije u Beogradu (6. i 7. veljače).

Trebao je to biti najkvalitetniji i najatraktivniji meč prvog kola ovog natjecanja, no mnoga otkazivanja su ugrozila takav imidž. Vrlo vjerojatno će za domaćina ogled propustiti najbolja im igračica Jelena Janković, dok su iz ruskog kuta meč otkazale Dinara Safina, Jelena Dementijeva, Vjera Zvonarjeva, Marija Šarapova, Nadežda Petrova i Jelena Vesnina, sve članice Top 30 društva.

Razlog otkazivanja je uglavnom bio navod da se tenisačicama taj meč ne uklapa u raspored WTA kalendara, a tako je bilo i sa Svjetlanom Kuznjecovom, no prošlogodišnja slavljenica iz Roland Garrosa je ipak, izleda, promijenila stav.

Tako bi ruski izbornik Šamil Tarpišev za taj meč trebao u sastavu imati, osim Kuznjecove, još Alisu Klejbanovu, Vjeru Duševinu i Anastasiju Pavljučenkovu. Srbiju će, pak, predvoditi Ana Ivanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije