Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupite bicikl i dobivate kacigu gratis + besplatnu dostavu

Bicikl + kaciga gratis
Foto: Mondo.hr
1/7
PR
Autor
PR članak
26.05.2014.
u 11:45

Posjetite Mondo i iz velike ponude izaberite bicikle za djecu i odrasle. Uz određene modele dobivate zaštitnu kacigu gratis te besplatnu dostavu do vašeg doma.

Iz udobnosti doma u samo nekoliko klikova mišem naručite bicikl za sebe ili mališane. Na Mondu vas čeka velika ponuda bicikala svih vrsta. Uz određene modele bicikala dobivate gratis zaštitnu kacigu i besplatnu dostavu. Požurite jer akcija traje do isteka zaliha.

Bicikli za sve uzraste po odličnim cijenama

Iz široke ponude na Mondu izaberite bicikle za sve uzraste, rekreativce i profesionalce, poznatih i kvalitetnih brandova: Giant, Reebok, Stamp, Xpert, Xplorer, MI3 i Nakxus. Bicikle za laganu gradsku vožnju, rekreaciju u prirodi ili za ekstremnije terene naručite već od 699,99 kn. Tražite li najbolji bicikl za mališane i njihove prve vožnje na dva ili četiri kotača, izaberite modele već od 499,99 kn.

Do top forme na zabavan način

Mnoge su prednosti vožnje bicikla: poboljšanje tjelesne kondicije, jačanje mišića, trošenje viška kalorija i topljenje masnih naslaga. Bicikliranje je jedan od najučinkovitijih rekreativnih aktivnosti jer su aktivirane sve mišićne skupine. Osoba  s oko 60 kilograma u sat vremena vožnje može potrošiti i do 500 kalorija. Bicikliranje pozitivno utječe i na prevenciju od bolesti kardiovaskularnog sustava. Uz sve navedeno, bicikliranje je zabavno i štedi vaše vrijeme i novac ako se odlučite koristiti bicikl kao prijevozno sredstvo.

Posjetite Mondo i iz velike ponude izaberite najbolji bicikl za sebe i mališane ili izaberite neki iz akcije bicikl + kaciga gratis.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?