Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakompliciralo se

Borussija odbila prvu Barcinu ponudu i suspendirala Dembelea

Ousmane Dembele
Foto: DPA/Pixsell
1/5
Autori: Ivan Halar, Hina
10.08.2017.
u 17:16

Trener Borussije, Peter Bosz, u četvrtak je potvrdio da 20-godišnji Francuz ne trenira s momčadi te da čak ne zna ni gdje se nalazi, a mediji već nagađaju da će Dembele potpisati za Barcelonu.

Napadač Borussije Dortmund Ousmane Dembele vjerojatno napušta klub i na pragu je prelaska u Barcelonu. 

Trener Borussije, Peter Bosz, u četvrtak je potvrdio da 20-godišnji Francuz ne trenira s momčadi te da čak ne zna ni gdje se nalazi, a njemački mediji već nagađaju da će Dembele potpisati za Barcelonu i to za više od 100 milijuna eura.  

Nagađa se i da Dembele u Parizu čeka kraj transfera, a Borussija je priopćila kako je odbila Barceloninu ponudu jer 'ne odgovara igračevim kvalitetama i statusu, kao ni trenutačnoj ekonomskoj situaciji na europskom transfer tržištu'.

Ujedno, dortmundski klub suspendirao je Dembelea jer se nije pojavio na treningu.

Katalonski gigant traži zamjenu za Neymara koji je za basnoslovnih 222 milijuna eura prešao u PSG.

Dembele je prošle godine došao u Dortmund, a ugovor mu istječe 2021. godine.

Komentara 1

Avatar acivij
acivij
22:28 11.08.2017.

"Dembele je prošle godine došao u Dortmund, a ugovor mu istječe 2021. godine." .......................................................................................................................................... Nakon godinu dana bi već na silu van ... Trebalo bi ga nagraditi grijanjem tribine i masnom novčanom kaznom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije