Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAS NARODA

Heynckes je siguran u Kovača, neki navijači mu ne vjeruju, neki da

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.04.2018.
u 07:00

“Da, nema iskustva. Vidjeli smo one iskusne poput Guardiole i Ancelottija. On je dobar izbor, igrao je za Bayern i zna kakva je momčad”, smatra još jedan od fanova Bavaraca.

Kovačeva selidba koja je najavljena za kraj ove nogometne sezone u Njemačkoj pomalo dijeli Bayernove navijače. Na klupu njihova ljubimca 1. srpnja sjest će mnogo mlađi trener...

I dok je Jupp Heynckes siguran da je on najbolji izbor za nasljednika, neki ne dijele to mišljenje. “Pa-pa, Bayern, idemo u drugu ligu. Glupi jeftini direktori”, komentirao je vijest o Kovačevu dolasku na Facebooku jedan od fanova Bavaraca, ali nekima je Niko ipak drag:

“Pogledajte samo sve te plastične navijače. Pa čovjek je doveo Eintracht na vrlo visoku poziciju”, napisao je drugi navijač.


“Da, nema iskustva. Vidjeli smo one iskusne poput Guardiole i Ancelottija. On je dobar izbor, igrao je za Bayern i zna kakva je momčad”, smatra još jedan od fanova Bavaraca.

Komentara 5

MU
muh
07:23 14.04.2018.

ili če biti dugo kod Bayerna a može se dogodit da če to biti kratka priča. mislim da je trebao još malo počekati.

BA
Barisic
19:32 14.04.2018.

Kako covjek zna napraviti posao kada mu ne gura mamic igrace na teren da zaradi....

BL
bljak007
07:14 14.04.2018.

Gdje ste sad Mamiću i Šukeru. vrli hrvatine koji gledaju samo svoj đep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije