Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA KOSTELIĆ

Kostelić: Skijaši su međusobno solidarni

Ivica Kostelić
AFP
16.11.2009.
u 19:30

Za navijača je u skijanju često najnapetije kada vozi onaj tko je u prvoj vožnji bio ispred njegova favorita i koji je netom poveo.

Tako smo i mi za vrijeme vožnji posljednje petorice u Leviju držali palčeve da Ivičini suparnici budu sporiji od njega. Kako u tim situacijama razmišljaju sami skijaši?

Pitali smo Ivicu poželi li ikad da onaj tko vozi iza njega napravi pogrešku koja će ga usporiti?

– Takvih primisli nikad nemam. Vjerujem da niti drugi skijaši to meni ne žele. Solidarni smo, jer to je tako opasan sport da svi stojimo u redu za ozljede. Nažalost, netko će se ove sezone, prije ili kasnije, ozlijediti.

Zna Ivica vrlo dobro što govori jer je prošao svoje golgote. Uostalom, zbog želje da jednog dana osvoji veliki Kristalni globus, da bude prvi u ukupnom poretku, sve češće vozi brze discipline. A one su vrlo često prava lutrija.

Od 25. do 29. studenoga Ivica će u kanadskom Lake Louiseu voziti tri spustaška treninga te po jednu utrku u spustu i superveleslalomu. U američkom Beaver Creeku ga između 2. i 6. prosinca čekaju četiri spusta (dva su trenažna, po jedan specijalni i kombinacijski) i na kraju veleslalom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije