Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI INCIDENT

VIDEO Kontroverzni nogometaš doživio prometnu nesreću: Teturao cestom, odbio alkotest

Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.11.2023.
u 08:16

Nakon što je Mario Balotelli, koji sada igra za turski Adana Demispor, izašao iz automobila, u pomoć su mu priskočili prolaznici. Ubrzo je došla i hitna, no nije bilo ozlijeđenih

Slavni i kontroverzni talijanski nogometaš, Mario Balotelli, ovoga je četvrtka doživio prometnu nesreću. Balotelli je prošao neozlijeđen, no Audi Q8 koji je vozio je teško oštećen.

Prema pisanju talijanskih medija, uzrok nesreće je neprilagođena brzina. Navode kako je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u betonsku ogradu. Dodaju kako je teturajući izašao iz automobila i legao na tlo.

VEZANI ČLANCI:

Najprije su mu pomogli prolaznici, a ubrzo je na mjesto nesreće pristigla hitna pomoć. Prema navodima policije, Balotelli je odbio alkotest. Nitko od prolaznika nije stradao.

VIDEO Giriček žestoko uzvratio na priču da su ga zlostavljali u SAD-u, ovo je poruka koju je poslao NBA zvijezdi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije