Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONKURENCIJA

Kompany poručio našima: Hrvati, niste nam prepreka

'Belgium\'s Vincent Kompany acknowledges the crowd after defeating Macedonia during their 2014 World Cup qualifying soccer match at the King Baudouin stadium in Brussels March 26, 2013. REUTERS/Lauren
'LAURENT DUBRULE'
27.03.2013.
u 22:40

– Pratili smo što se događa u Walesu i zaista je šteta što su Hrvati tek kasno osigurali pobjedu Eduardovim golom

Belgijci pate zbog Duduova kasnog pogotka te se nadaju da bi s tri pobjede i remijem u Maksimiru mogli prvi otići u Brazil

Direktan let za Brazil, kako sada stvari stoje, "čekirat" će Belgija ili Hrvatska na utakmici u Maksimiru sredinom listopada iako se Igor Štimac nada da će Belgijci kiksati negdje i prije. Dapače, reprezentatvci iz zemlje pralina uvjereni su da će nastaviti pobjednički niz i zadržati prvo mjesto u skupini A kvalifikacija za SP.

– Nećemo zapeti na Hrvatskoj, ne bojte se! Naša je ambicija pobijediti u svim susretima do kraja i upravo to radimo – kaže Vincent Kompany. Eden Hazard, koji je donio pobjedu protiv Makedonije (1:0), dodaje:

– To mi je posao. Što se Hrvata tiče, o njima ne razmišljamo, znali smo da će to biti dvoboj za plasman na SP i gledamo svoja posla.

Međutim, nije baš govorio istinu...

– Pratili smo što se događa u Walesu i zaista je šteta što su Hrvati tek kasno osigurali pobjedu Eduardovim golom – otkrio je što se događalo u svlačionici Nacer Chadl.

U Srbiji je i dalje "veselo".

– Tužit ću predsjednika OFK Beograda jer je izjavio da mi menadžer Sergio Berti (Srbi ga nazivaju njegovim intimusom, nap. a.) sastavlja momčad! – kazao je Siniša Mihajlović nakon pobjede nad Škotskom (2:0) te dodao:

– Sad vam je sve dobro? A da smo izgubili, svi bi me sada napadali...

>>>Karadžić: Da smo u skupini s Bosnom, već bismo bili u Brazilu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije