Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvat na laktu

Kolak uspješno operirana u američkom Rochesteru

Sara Kolak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
04.02.2018.
u 00:30

Prve informacije kažu da je operacija bila uspješna te da sada slijedi rehabilitacija.

Olimpijska pobjednica u bacanju koplja iz Rio de Janeira 2016. godine, Ludbrežanka Sara Kolak (22) podvrgnuta je operaciji lakta na klinici u američkom gradu Rochesteru u saveznoj državi New York.

Sara se žalila na ozljedu još od prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Londonu (na kojemu je bila četvrta) koja ju je sve više sputavala u treningu i nastupima, te se u konzultaciji s liječnicama odlučila za operaciju.

Prve informacije kažu da je operacija bila uspješna te da sada slijedi rehabilitacija. Koliko će trajati, za sada se ne zna, a o tome će ovisiti kada će se Kolak vratiti na natjecanja. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:42 04.02.2018.

Ispod Djokovica hrpa komentara. Saro, ozdravi sto prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije