Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Sjajna hrvatska sportašica doznala katastrofalne vijesti

Sara Kolak
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
27.01.2018.
u 09:27

Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja, zbog operacije lakta propustit će vjerojatno cijelu novu sezonu u kojoj je glavno natjecanje Europsko prvenstvo u Berlinu

Ne baš dobra vijest iz atletike. Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja, zbog operacije lakta propustit će vjerojatno cijelu novu sezonu u kojoj je glavno natjecanje Europsko prvenstvo u Berlinu, u kolovozu ove godine. Sara je počela osjećati bol u laktu još za vrijeme Svjetskog prvenstva u Londonu gdje je osvojila četvrto mjesto.

Pokušao je njezin liječnički tim raznim metodama i terapijama izbjeći operaciju, ali nakon nekoliko mjeseci nije bilo nikakvog pomaka.

I u dogovoru s Hrvatskim olimpijskim odborom i Hrvatskim atletskim savezom donošena je odluka da se obavi operacija.
 A operaciju će obaviti u Minnesoti, u klinici Mayo. Operirat će je dr. Shawn O’Driscoll, koji je poznat po operacijama najboljih svjetskih igrača bejzbola. Datum operacije je 30. siječnja.

Još se ne zna koliko će težak biti zahvat i koliko bi trebala trajati rehabilitacija. U nekakvim najboljim kombinacijama Sara bi ipak mogla biti spremna za Europsko prvenstvo u Berlinu.
 Bez obzira na to što lani nije osvojila medalju na Svjetskom prvenstvu, Sara je završila sezonu na prvom mjestu svjetske rang liste s hicem iz mitinga Dijamante lige u Lausannei – 68,43 metra. 

Komentara 29

MO
mobitel20
10:19 27.01.2018.

Drzi se Sara ! Iako, u naslov ste stavili "kataszrofalna vijest" !? Pa znate li vi uopce sto bi bila "katastrofalna vijest"!? Bemje vas nacitane ! Vijest jest losa, ali nista vise od toga, pa i u sportskom smisli. EPEP je najnizi rang natjecanja i bolje da to Sara rijesi sada nego da kasnije ne moze ici na SP i OI .

PR
prajdali100
10:59 27.01.2018.

"Katastrofalna vijest" !!! Ovo "novinarstvo" sramoti čitavu profesiju.Bruka.

Avatar Francek007
Francek007
10:30 27.01.2018.

Strašno dokle ide komercijalizacija novina i novinara. Naslov sugerira da se klikne i otvori stranica , a sama vijest ni u kojem slučaju nije katastrofalna jer da joj je život ugrožen niti onda ne bi bila katastrofalna nego žalosna. Zaistaa nekad novinari pišu samo radi dodatnog klika Užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije