Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKERSI BEZ GLAVNE ZVIJEZDE

Kobe Bryant ne trenira zbog ozljede gležnja

Kobe Bryant
Reuters
05.02.2010.
u 09:36

Treninge Los Angeles Lakersa, aktualnih prvaka NBA lige, tijekom četvrtka je propustio vjerojatno najbolji košarkaš današnjice, Kobe Bryant.

Razlog je ozljeda lijevog gležnja, koji je načeo prije tjedan dana u utakmici protiv Philadelphije, a ozljeda se pogoršala nakon posljednjeg ogleda protiv Charlotte (srijeda), kada ga je nagazio suigrač Lamar Odom.

Da li zbog toga, ili ne, no u tom ogledu protiv Charlotte je Bryant ubacio samo pet poena, makar je igrao 35 minuta. No, šut 2-12 je učinio svoje tom prilikom.

U sezoni gdje mu je napuknut prst šuterske ruke, te je imao i drugih zdravstvenih problema, bolovi u gležnju samo su nastavak tegoba za igrača koji je prošle godine s Lakersima osvojio četvrti NBA prsten.

Upitan je tako njegov nastup protiv Denvera na domaćem parketu u petak. U pitanju je repriza prošlogodišnjeg finala Zapadne konferencije, a Lakersima je upravo taj suparnik ove sezone nanio najteži poraz. Pobijedio je Denver kao domaćin, 13. studenoga, sa čak 105-79.

Dvojben je nastup, isto tako, najboljeg igrača Denvera Carmela Anthonyja koji ima isti problem (lijevi gležanj). Ogled bi mogao tako biti lišen prvog i četvrtog strijelca trenutačno u NBA ligi. Anthony ubacuje prosječno 29.7 poena po utakmici, a Bryant 27.9.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije