Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA VIJESTICE Kevin Garnett postao je najmlađi košarkaš koji je odigrao 1000 utakmica u regularnoj sezoni

Knicksi prekrižili Marburyja, Granger produžio s Indianom

01.11.2008.
u 10:36

New York Knicksi započeli su stvaranje nove momčadi u kojoj, čini se, ove godine pristigli trener Mike D'Antoni neće računati na Stephona Marburyja.

Bivši All-Star igrač stavljen je na listu košarkaša na koje trener ne računa, a D'Antoni je taj potez ovako objasnio:
- To je smjer u kojem idemo i odluka koju smo donijeli.

Kvalitetni, ali prgavi i problematični razigravač Knicksa je prvu utakmicu prosjedio na kraju klupe za rezervne igrače, a u drugoj putovao s ostatkom tima u Philadelphiju, no nije se niti oblačio u klupski dres.

U 13 sezona za četiri momčadi (Timberwolves, Nets, Suns, Knicks) Marbury je prosječno bilježio 19.7 poena i 7.8 asistencija u 823 utakmice osnovnog dijela NBA sezone.

Granger još pet godina u Pacersima
Čelništvo NBA kluba Indiana Pacers produljio je suradnju s potentnim krilnim igračem 25-ogodišnjim Dannyjem Grangerom.

Iako potankosti iz ugovora u NBA okvirima uvijek ostanu tajna, Indianapolis Star piše da je riječ o suradnji dugoj pet godina za koju bi košarkaš trebao prihodovati između 60 i 64 milijuna američkih dolara.

- Sretan sam zbog produljenja ugovora i uzbuđen zbog smjera u kojem se klub razvija. Drago mi je što sam dio momčadi pred kojom su lijepi trenuci - kazao je Granger koji je lani postizao 19.6 poena uz 6.1 skok u prosjeku. Ovu je sezonu otvorio s 33 poena protiv Detroit Pistonsa.

Garnett najmlađi košarkaš do 1000 utakmica
Jedan od najzaslužnijih igrača za naslov prvaka Boston Celticsa, Kevin Garnett, najmlađi je košarkaš svih vremena koji je odigrao 1000 utakmica u regularnoj dijelu NBA sezone.

Garnett rođen 19. svibnja 1976. godine, lani je došao u Celticse nakon dvanaest sezona provedenih među Minnesota Timberwolvesima. U najjaču košarkašu ligu svijeta došao je direktno iz srednje škole, a izuzev sezone 1998.-1999. kada je odigrao 47 utakmica, većih problema s ozljedama nije imao.

- Ovo govori mnogo, ne samo o mojoj spremnosti, nego i o načinu na koji sam brinuo za svoje tijelo i uvijek pokušavao biti najbolji što mogu - kazao je Garnett.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije