Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO GOSTOVANJE

Kiksao i drugi Dinamov protivnik u Europi: Autsajder pronašao put do pobjede

SOCCER JPL D11 SPORTING CHARLEROI VS KRC GENK
Bruno FAHY
17.10.2021.
u 23:04

Strijelci za domaće bili su Nicholson (56) i Gholizadeh (88), a kod rezultata 1:0 Onuachu je u 81. minuti zapucao kazneni udarac za Genk.

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige Genk u susretu je 11. kola belgijskog nogometnog prvenstva izgubio na gostovanju kod Charleroija 0:2 (0-0).

Strijelci za domaće bili su Nicholson (56) i Gholizadeh (88), a kod rezultata 1:0 Onuachu je u 81. minuti zapucao kazneni udarac za Genk.

Šesti Genk i deveti Charleroi sada imaju po 17 bodova, pet manje od vodećih Union Saint-Gilloisea i Club Bruggea.

Nakon dva odigrana kola u skupini H drugi Dinamo i treći Genk imaju po tri boda, tri manje od vodećeg West Ham Uniteda, a tri više od posljednjeg Rapida iz Beča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije