Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali u nadoknadi

Kek razočaran: Igrači su izgledali uplašeno, nemaju inat i želju!

Milan - Rijeka
Reuters/PIXSELL
28.09.2017.
u 23:34

- Nije to bio nikakav pad koncentracije u sudačkoj nadoknadi. Jednostavno nismo imali sportsku želju i inat kod rezultata 2:2...

Trener Rijeke, Matjaž Kek, nakon poraza na San Siru u susretu s Milanom (2:3) bio je razočaran izvedbom nekih svojih igrača. 

- Kad propustiš prilike i primiš naivne golove onda to nije slučajno. Igrači koji imaju iskustvo izgledaju uplašeno. U nekim trenucima pokazali smo da možemo igrati protiv najjačih momčadi, ali opet smo primili naivan pogodak - rekao je nakon utakmice Matjaž Kek za HRT te dodao:

- Nije to bio nikakav pad koncentracije u sudačkoj nadoknadi. Jednostavno nismo imali sportsku želju i inat kod rezultata 2:2. Neki igrači očito više ne mogu pratiti taj ritam ili nemaju želje. Kao da su opterećeni drugim stvarima. Nogomet ti inače uvijek vrati, ali ovo više nije slučajno - kratak je bio Kek.

Milan - Rijeka
1/20

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar comandante
comandante
06:22 29.09.2017.

Steta ali iskreno i golovi Rijeke su teska slucajnost... jednom u zivotu

BR
Brontops
00:00 29.09.2017.

Kek je ovu izjavu dao jer je bio pre umoran. Razocaran. Jer da je bio pri sebi bilo bi mu jasno da je njegov dio posla primremiti i ekipu i pojedinca i fizicki i psihicki.

IC
Icek53
07:50 29.09.2017.

Rijeka je u Hrvatskoj ligi koja je među najslabijim u Europi i kod takvih ekipa najednostavnije greske i sitnice odlucuju utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije