Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Strani nogomet

Neredi u Milanu! Policija suzavcem po navijačima Rijeke

- Nisu nam dozvoljavali ni da odemo po vodu ili da odemo negdje obaviti nuždu, jednostavno su nam rekli da moramo biti na tom mjestu do početka utakmice, iako je ostalo još četiri, pet sati vremena.
28. rujna 2017. u 19:42 21 komentara 4637 prikaza
Foto: Jurica Galoic/Pixsell

Susret između Milana i Rijeke u Europskoj ligi ipak nije mogao proći bez incidenata. Nekoliko sati prije početka utakmice došlo je do sukoba između Aramade i lokalne policije kraj stadiona San Siro.

NAVIJAČI RIJEKE VIDEO Pogledajte kako Armada navija u Milanu

- Nisu nam dozvoljavali ni da odemo po vodu ili da odemo negdje obaviti nuždu, jednostavno su nam rekli da moramo biti na tom mjestu do početka utakmice, iako je ostalo još četiri, pet sati vremena. Bilo je u toj masi navijača svakakve populacije, od ultrasa do obitelji s djecom koje su željeli posjetiti centar grada - rekao je jedan od svjedoka događaja za Novi list.

Nakon neuspješnih pregovora s policijom najvatrenijim navijačima popustili su živci i prema policiji su poletjeli razni predmeti. Ubrzo je policiji stiglo pojačanje pa je došlo do incidenata u kojima je policija koristila i suzavce.

Sukob je okončan tako što je skupina onih najratobornijih stjerana u jedan kut parkirališta, a velika većina navijača, koja nije sudjelovala u sukobu, ipak je puštena da krene prema gradskom centru. Još nije poznato koliko je pripadnika Armade uhićeno.

Delije u Kolnu Više od 30 privedenih Neredi Delija u Kölnu: 'Nasilje navijača u Srbiji ima dugu i tužnu tradiciju' Milanov vratar Donnarumma: Isprovociran je skandal i osjećao sam se jako loše Renato Pilipović Rijeka je igrala ravnopravno s jakim momčadima, ali s Milanom joj neće biti lako
TUŽIO IH ZBOG OTKAZA
Tražio 1,15 milijuna kuna i Audi A6, umjesto toga HEP-u morao platiti 127.262 kn
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
 • NV:

  Pa kak sad? Zar nisu samo delije barbari? Ne pljujmo po drugima jer se pljuvačina vrati!!!

 • Avatar CHOW
  CHOW:

  Usput, Zvezda vodi. ...

 • Avatar debela koli
  debela koli:

  Ajmo sad, ko su fašisti?