Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO BEUSAN

Milan je Rijeku svladao golom iz zaleđa! Pogledajte dokaz

Foto: HRT
28.09.2017.
u 23:32

- Ovdje su ne samo ruka nego i dio tijela i glava naprijed. Ako gledamo pravno, to je zaleđe. Međutim, u ovakvim situacijama kontrolor neće sucu ništa zamjeriti - rekao je Beusan.

Milan je u nevjerojatnoj završnici svladao Rijeku s 3:2 na San Siru u drugom kolu Europske lige. Pravdu je dijelio Izraelac Orel Grinfeld, a sudački ekspert Mateo Beusan prokomentirao je njegov nastup.

Rijeka je do izjednačenja stigla u 90. minuti iz jedanaesterca kojega je iskoristio Elez. Kaznenom udarcu prethodio je prekršaj Romagnolija na Črnicu.

1/20

- Izvanredna suradnja glavnog i petog suca koji mu je odmah pokazao da se radi o prekršaju - rekao je Beusan te naglasio da je riječ o čistom kaznenom udarcu.

Milan je do pobjede došao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade kada je Cutrone zabio na dodavanje Borinija. No, pažljivim pregledom snimke vidi se da je napadač Milana bio u zaleđu.

- Ovdje su ne samo ruka nego i dio tijela i glava naprijed. Ako gledamo pravno, to je zaleđe. Međutim, u ovakvim situacijama kontrolor neće sucu ništa zamjeriti - rekao je Beusan.

Komentara 28

MI
mingo@
23:44 28.09.2017.

Po čemu je to zaleđe??????? Kaj ovog senilnog Beusana slušate, gdje su noge talijanskog nogometaša? Kaj je govoril za zaleđe na tekmi Istra Dinamo? Gledaju se noge, ne tijelo. Svaku situaciju komentira kak mu je želja, ali uvijek kontra Dinama, fuj.

ED
europski dinamo
23:45 28.09.2017.

Haha Beusan je potvrdio. Znači gol regularan...

DI
Dinamo1977
00:57 29.09.2017.

Sramota ta htv i za sta se placa pretplata, da ove debile dovode da komentiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije