Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupljanje reprezentacije

Kauboji danas nakratko postaju manekeni

Varaždin: Održano druženje u sklopu priprema Hrvatske seniorske rukometne reprezentacije
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
11.04.2022.
u 10:46

Stoga je izbornik Hrvoje Horvat odlučio s liste pričuva naknadno pozvati Davora Ćavara na lijevoj i Vladu Matanovića na desnoj strani krila

Rukometaši Hrvatske danas se u Zagrebu okupljaju uoči dviju kvalifikacijskih utakmica protiv Finske za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se 2023. godine igrati u Poljskoj i Švedskoj.

U prvom dvoboju domaćin je Vantaa, igra se 13. travnja u 18 sati., a uzvratni dvoboj igrat će se u Areni Varaždin 16. travnja, također u 18 sati. Zbog ozljeda dolazak na okupljanje morali su otkazati Ivan Čupić, Ivan Martinović, Zvonimir Srna, David Mandić i Marin Šipić.

Stoga je izbornik Hrvoje Horvat odlučio s liste pričuva naknadno pozvati Davora Ćavara na lijevoj i Vladu Matanovića na desnoj strani krila. Također, umjesto Ivana Martinovića pozvan je Mateo Maraš. Budući da ima na raspolaganju tri kružna napadača: Željka Musu, Verona Načinovića i Marina Marića, izbornik zasad nije pozvao dodatnog kružnog napadača.

Na današnjem okupljanju predstavit će se nova kolekcija sportske opreme Joma. Osim članova muške seniorske reprezentacije, ovom događaju nazočit će i predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza te Jome, kao i dio ženske seniorske reprezentacije. Za ovu prigodu neke od najboljih hrvatskih rukometašica i rukometaša vidjet ćemo u novim, manekenskim ulogama.

Osim nekolicine otkaza, Hrvatska će u odnosu na EP biti puno jača jer se u roster vraćaju Domagoj Duvnjak, Marin Šego, Luka Šebetić, Marko Mamić i Igor Karačić.

>> Hrvatski rukometaš preminuo u Skoplju:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije