Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Open

Goran Ivanišević i Mansour Bahrami zvijezde ekshibicijskog meča u Umagu

Goran Ivanišević i Mansour Bahrami u Umagu
Foto: ATP Umag
1/5
10.05.2018.
u 12:25

Veselim se što ću opet zaigrati ekshibiciju s Bahramijem i budite sigurni da nas sve čeka sjajna zabava - rekao je Ivanišević

Plava laguna Croatia Open Umag i ove će godine publici pripremiti nezaboravne doživljaje u sklopu ekshibicijskog meča teniskih legendi. Glavne uloge na terenu ovog će puta pripasti velikim prijateljima turnira i teniskim zvijezdama Goranu Ivaniševiću i Mansouru Bahramiju, koji će svoje snage i teniske vratolomije odmjeriti u subotu 14. srpnja. 

Ovaj dvojac bio je i začetnik tradicije ekshibicija koja je započela s jubilarnim 25. izdanjem turnira, kada su uz Bahramija i Ivaniševića igrali i Thomas Muster te Henri Leconte. Od tada pa sve do ove godine ekshibicije teniskih legendi postale su neodvojiv dio umaškog turnira koji na poseban način obogaćuju program, a publici uvijek poklone večeri pune smijeha, zabave i lijepih sjećanja.

Goran Ivanišević i Mansour Bahrami u Umagu
1/8

- Veselim se što ću opet zaigrati ekshibiciju s Bahramijem i budite sigurni da nas sve čeka sjajna zabava. Mansour je teniski umjetnik, jedinstven tip koji i nas kolege uvijek nasmije do suza. Od njega publika može očekivati sve moguće trikove. Ovime ćemo nastaviti fantastičnu tradiciju ekshibicija po kojoj je Umag sve prepoznatljiviji na svjetskoj teniskoj karti - poručio je Goran Ivanišević.

Mansour Bahrami legendarni je iranski teniski zabavljač. Vrhunac igračke karijere, za vrijeme koje je već počeo zabavljati publiku svojim vratolomijama, bio mu je finale Roland Garrosa 1989. u paru s Francuzom Ericom Winogradskim.

Nakon završetka natjecateljske karijere, postao je pravi mamac za ljubitelje tenisa diljem svijeta koji ne propuštaju pogledati njegove ekshibicijske mečeve. Za drugi nastup u Umagu pripremio je poseban program.

- Prije četiri godine smo se sjajno zabavili. Sjećam se punog stadiona i sjajne atmosfere. Za ovu godinu sam pripremio nešto posebno, a znam da nas u Umagu očekuju mnoga iznenađenja. Zato se jako veselim ponovnom susretu s Goranom, Umagom i Hrvatskom - najavio je Mansour Bahrami.

S obzirom na to da su oba tenisača poznata po tome kako od svojih ekshibicijskih mečeva naprave poseban show, bit će to jedinstvena poslastica na 29. izdanju turnira.

Uz sjajan turnirski i ekshibicijski tenis, posjetitelje će ponovo dočekati i odličan party program te neodoljiva gourmet ponuda. Sve ove provjerene vrijednosti turnira garancija su za još jedan fantastičan provod u Umagu. Ulaznice su već u prodaji, a svoje mjesto na turniru možete osigurati u samo nekoliko klikova.

Plava laguna Croatia Open Umag ove se godine održava od 13. do 22. srpnja, a sve novosti i zanimljivosti saznajte na službenoj web stranici turnira i Facebooku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije