Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski rukomet

Katarina Ježić prijeti Lokomotivi, Podravka mora na sjever

Koprivnica: RK Podravka Vegeta izgubio protiv Bresta 28:39
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
24.11.2023.
u 23:41

Prvi susreti EHF Europske lige igraju se odmah nakon novogodišnjih blagdana, 6. siječnja 2024.

U Beču su ždrijebom određene skupine natjecanja u Europskoj ligi za rukometašice. Hrvatska ove godine u tom natjecanju ima Podravka Vegetu i Lokomotivu Zagreb. Lokosice će igrati u skupini B, zajedno s njemačkim Thüringerom, rumunjskom Dunărea Brăilom te francuskom ekipom Chambray.

Za rumunjsku Dunăreu igra Katarina Ježić, kapetanica hrvatske reprezentacije, ali i još niz sjajnih igračica poput Srpkinje Živković, Brazilki Ribeiro, Araujo, Rocha i De Souza, Angolke Venancio. Podravka Vegeta dobila je skupinu A, u kojoj su još danski Nykøbing Falster Håndbold, mađarski Praktiker-Vác te norveški Storhamar Håndball Elite.

Iza hrvatske ženske seniorske reprezentacije tri su dana završnih priprema za Svjetsko prvenstvo kojem su domaćini Danska, Norveška i Švedska od 29. studenog do 17. prosinca 2023. Atmosfera u Poreču je sjajna i radi se maksimalno ozbiljno. Budući da je jedan dio igračica bio ozlijeđen u posljednje vrijeme i da nije sudjelovao u posljednjem okupljanu kada su igrane kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo s Grčkom i BiH, a dio je malo igrao u klubovima, sve njih treba dovesti u optimalno stanje tjelesne pripreme da mogu izdržati ritam igranja svaki drugi dan.

Zato je s reprezentacijom u Poreču mag tjelesne pripreme Pero Kutrovac. On je već godinama uz hrvatsku žensku reprezentaciju i sjajno poznaje svaku igračicu, odnosno kako dozirati napore da se dovedu u idealno stanje spremnosti za Svjetsko prvenstvo. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije