Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal trese Španjolsku

Kaos u savezu: Igrači neće biti zadovoljni premijama na SP-u!

Španjolska
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.06.2018.
u 12:29

Užasno sam ljutit jer je prijašnje vodstvo dogovorilo put u Rusiju za direktore, sponzore, rodbinu... I trošak toga iznosi oko dva milijuna eura! - kaže Rubiales

Luis Rubiales preuzeo je Španjolski nogometni savez sredinom svibnja, pobijedivši na izborima konkurenta i v.d. predsjednika Juana Luisa Larreu koji je privremeno preuzeo dužnost nakon što je Angel Maria Villar uhićen zbog korupcije, falsificiranja dokumenata, lošeg upravljanja..., piše Goal.

Trebalo je Rubialesu nešto vremena da pohvata konce, a kad je to napravio ovih dana, vjerojatno je pao sa stolca vidjevši razmjere kaosa koji su mu u naslijeđe ostavili prethodnici. Jer, ako mu je za vjerovati, nije se puno toga promijenilo ni postavljanjem Larree na mjesto predsjednika. Stvar ide toliko daleko da su upitne i premije reprezentativcima za Svjetsko prvenstvo u Rusiji!

Španjolska
1/6

- Ne znam jesu li premije s igračima za SP dogovorene, ali nema previše prostora za pregovore... - poručio je Rubiales.

A onda je objasnio i zašto.

- Užasno sam ljutit jer je prijašnje vodstvo dogovorilo put u Rusiju za direktore, sponzore, rodbinu... I trošak toga iznosi oko dva milijuna eura! Za mene je to nevjerojatno velika i nepotrebna rastrošnost, ali stvar je dogovorena s agencijom i novac ne možemo dobiti natrag. U redu, putovati treba, čak i pozvati rodbinu igrača no organizirati im smještaj i sve ostalo na 7-8 dana u super luksuznim hotelima... Pa nismo mi tu zbog toga! -  jadao se očajni Rubiales.

Potvrdio je kako će ovakva rasipnost i bakanalije utjecati i na visinu premija za reprezentativce.

- Dogovoren je put za 155 osoba i očito je da će to imati efekta na pregovore oko visine bonusa za igrače - istaknuo je predsjednik španjolskog Saveza koji sve to još mora priopćiti samim igračima.

- Nisam stigao pričati s njima, u velikoj sam gužvi ovih dana. Pokušat ću razgovarati s njima uoči dvoboja sa Švicarskom (izjavu je davao prije susreta koji je završio 1:1, nap. a.), ali ne previše jer moraju biti koncentrirani na utakmicu - zaključio je Rubiales.

Komentara 1

SA
SamoMalo
12:58 04.06.2018.

ovo se odnosi pogotovo na nas i nasu reprezentaciju... Igrati za svoju domovinu treba biti ponos a ne premija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije