Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to bila namještaljka?

Kao jedini svjedok skandala hrvatski reprezentativac dao iskaz srpskoj policiji

Dušan Milenković/ATAImages
20.05.2024.
u 22:10

Bilo izrežirano ili ne, činjenica je da je s tučnjavom Lazarevića i Nunallyja Partizan oštećen puno više jer je Zvezda ostala bez beznačajnog igrača a crno-bijeli bez vodećeg strijelca i prvog dodavača momčadi. Jedini svjedok tog sukoba bio je Jaleen Smith

Za nepovjerovati je kakvu su foru zvezdaši prodali partizanovcima uoči treće utakmice finala doigravanja za prvaka ABA lige. Žrtvovali su svog pješaka za suparničkog topa nakon čega su dobili i treću utakmicu i osvojili naslov a samim time i pozivnicu za Euroligu.

Vjerovali ili ne, u hodnicima "Štark Arene", između treninga njihovih momčadi, potukli su se Stefan Lazarević i James Nunally. Lazarević je beznačajan igrač za Zvezdu (u prve dvije utakmice finala odigrao je minutu i 37 sekundi) a Nunally je najbolji strijelac i dodavač Partizana.

I zamislite vi, baš je s njim Lazarević imao za raspraviti nešto jako važno nakon čega je ovaj, samo naivni će pomisliti da je bio ničim izazvan, podigao ruku na Zvezdina igrača. S obzirom na to da su obojica završili na policiji, kako bi dali iskaz, niti jedan od njih u trećoj utakmici finala nije zaigrao. A prilično je jasno tko je od višesatnog obavijesnog razgovora u policijskoj stanici imao više koristi.

Dakako, Srbinov i Amerikančev iskaz prilično su se razlikovali i kako je bilo kojem od njih, koji nude svatko svoju istinu, teško za povjerovati mi smo odlučili povjerovati svjedoku tog događaja - hrvatskom reprezentativcu u dresu Partizana Jaleenu Smithu. A vjerujemo mu ne samo zato što brani boje Lijepe Naše nego što i znamo kakva je osoba a riječ je o omiljenom suigraču najvećih hrvatskih košarkaških zvijezda.

- Lazarević je provocirao Nunallyja koji se samo branio. Bio sam ondje i vidio sam da je Lazarević htio nešto izvesti. Da pitate bilo koga kako bi reagirao da mu se takvo što dogodi vjerujem da bi učinio isto što i Nunally. Branio bi se od hvatanja za vrat.

Da stvar bude zagonetnija, sigurnosne kamere nisu snimile cijeli incident ali ga je policiji prepričao upravo Smith.

- Nije sve što sam vidio snimljeno ali ja sam sve vidio.

Kako su objavili partizanovci, nedostaje cijela minuta snimke koja bi dala odgovor na pitanje tko je koga prvi udario i što se uistinu dogodilo. Bilo kako bilo, čak i da je sve proisteklo iz scenarističke radionice "masterminda" regionalne košarke, Zvezdina predsjednika, Nebojše Čovića (za što nema dokaza), nevjerojatna je naivnost Partizanova skupo plaćenog Amerikanca Jamesa Nunallyja.

A slično tome ponio se prije godinu dana i Kevin Punter, u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Eurolige protiv Reala pri Partizanovu vodstvu 2:0. Punter je energično reagirao na grublji prekršaj Llulla i zaradio zabranu nastupa u dvije utakmice. A za to vrijeme realovci su izborili dvije pobjede a potom i slavili u majstorici za Final Four.  


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije