Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A VODILI 2:0

Kalinić gledao poraz svoje nove momčadi

Lovre Kalinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.12.2018.
u 19:37

Kalinić će pravo nastupa za Villu imati početkom iduće godine.

U derbiju 23. kola engleskog Championshipa Aston Villa, za koju će od siječnja braniti vratar hrvatske reprezentacije Lovre Kalinić, je na svom travnjaku izgubila od Leeds Uniteda 2-3 premda je na poluvremenu vodila sa 2-0.

Domaćin je poveo već u petoj minuti golom Tammyja Abrahama, a 12 minuta kasnije već je bilo 2-0 nakon što je Conor Hourihane zabio drugi gol na utakmici. Villa je do konca prvog dijela imala još jednu sjajnu priliku, no Bailey Peacock-Farrell je obranio.

Gosti su smanjili u 56. minuti golom Jacka Clarkea, a samo pet minuta kasnije Pontus Jansson je izjednačio. Velike zasluge za povratak Leedsa idu i Pablu Hernandezu koji je asistirao kod oba gola.

U 65. minuti Leeds je oštećen za kazneni udarac nakon što je Glenn Whelan igrao rukom u kaznenom prostoru, a kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, gosti su u petoj minuti nadoknade zabili za pobjedu. Nakon brze kontre lopta je stigla do Kemara Roofea koji je sjajno pogodio za 3-2.

Leeds je ovom pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici sa 48 bodova, jednim bodom više od Norwich Cityja. Aston Villa je ostala na 11. poziciji sa 33 boda.

Kalinić će pravo nastupa za Villu imati početkom iduće godine.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
06:06 24.12.2018.

villa, varteksova musterija...

DH
dalibor.hren
21:04 23.12.2018.

Gospodo,Lovre osigurava, ili priprema osiguranje egzistencije za svoje potomke i potomke njihovih potomaka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije