Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očito im je suđeno

Kalinić u Engleskoj, potpisuje za nekadašnjeg prvaka Europe!

Lovre Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.12.2018.
u 16:38

Od transfera ga dijeli tek liječnički pregled, a za sada je nepoznato koliko će nekadašnji prvak Europe platiti Gentu za hrvatskog reprezentativca

Lovre Kalinić ipak će završiti u Engleskoj, u klubu koji je i prethodnih godina iskazivao golem interes da ga dovede u svoje redove. Kako javljaju tamošnji mediji, Kalinić se nalazi na putu prema Birminghamu i potpisat će za Aston Villu.

Od transfera ga dijeli tek liječnički pregled, a za sada je nepoznato koliko će nekadašnji prvak Europe platiti Gentu za hrvatskog reprezentativca.

Podsjetimo, Villa i Kalinić su već bili blizu braka, točnije prije tri godine, ali se na putu do te veze ispriječila radna dozvola što sada ne bi smio biti nikakav problem.

Aston Villa trenutačno drži osmu poziciju u Championshipu uz samo tri boda manje od šestoplasiranog Middlesbrougha, koji zaključuje onu skupinu momčadi koje će u doigravanje.

Drugoplasirani Norwich, kojemu se smiješi izravan plasman u Premier ligu, bježi 11 bodova.

Birminghamski klub je u sezoni 1981./1982. bio prvak Europe, a godinu dana ranije se okitio svojim posljednjim naslovom prvaka Engleske. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
16:52 19.12.2018.

Bravo Kaliniću!

DU
Deleted user
21:41 19.12.2018.

Prvi golman svjetskih doprvaka, je zasluzio bolji klub, kale je odlican golman, ali trebao bi promijeniti agenta A naslov je katastrofa, aston vila je bila prva u europi kad je kalinicev tata posao u osnovnu skolu :)

FO
forst
22:58 20.12.2018.

Slažem se sa svima! Lovre,preskroman si dečko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije