Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA IZVEDBA

Kakvo čudo u Našicama: Nexe razbio moćne Nijemce

Nexe
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
21.04.2018.
u 21:06

Najbolji strijelac Nexea bio je Saša Jaman Barišić s osam golova, dok je Ante Gadža dodao šest.

Velika senzacija dogodila se u Našicama gdje je Nexe u prvoj utakmici četvrtfinala EHF kupa s 28:20 razbio moćnu njemačku momčad Füchse iz Berlina.

Gosti su poveli 2:0 i to je bilo sve što smo vidjeli od njih. Iako su u dva navrata u prvom poluvremenu imali plus pet, na odmor se otišlo s 12:9.

U nastavku smo gledali sjajnu igru domaćina koji je u jednom trenutku imao i plus deset (26:16), no Nijemci su na kraju ublažili malo poraz za konačnih 28:20.

Najbolji strijelac Nexea bio je Saša Jaman Barišić s osam golova, dok je Ante Gadža dodao šest.

Za goste su igrala i dva Hrvata, Jakov Gojun je zabio dva, Drago Vuković jedan gol. Najbolji su bili Hans Lindberg i Fabian Wiede s pet golova.

Uzvrat je za tjedan dana u Berlinu.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:28 22.04.2018.

Po običaju, hrvatske televizije nigdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije