Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Kako je ovo moguće, čemu onda sav trud? Na Njuškalu osvanule MUP-ove ulaznice!

Oglas je u međuvremenu uklonjen s Njuškala, ali se zato fotografija te objave proširila Facebookom
09. listopada 2019. u 08:58 55 komentara 24385 prikaza
Ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska
Foto: Screenshot

Uzalud svi napori i nezapamćene mjere osiguranja uoči utakmice između Hrvatske i Mađarske ako se na Njuškalu može doći do karata namijenjenih MUP-u!

Ususret utakmici Donosimo tko sve stiže u poljudsku ložu, stadion će biti najčuvanije mjesto u državi!

Naime, na tom se portalu u utorak pojavio oglas za dvije karte, uz napomenu da za ulaznice nije potreban OIB, baš kao ni osobna iskaznica.

Teoretski, do njih je mogao tko je htio, a autor oglasa cijenu je postavio na 3400 kuna. Oglas je u međuvremenu uklonjen s Njuškala, ali se zato fotografija te objave proširila Facebookom, a prenosi je i Dalmatinski portal.

Podsjetimo, upravo MUP ulaže silne napore da u četvrtak sve prođe u najboljem redu, a kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja, sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca!  

Također, budući da će takve osobe ujedno naći u prekršaju, napomenuto je da mogu biti zadržane i predane policiji na nadležni prekršajni postupak.

Policija, Poljud Utakmica na Poljudu Nezapamćene mjere osiguranja: Evo zbog čega će policija privoditi bude li morala!

Koliko će policajaca osiguravati događaj, povjerljiva je informacija i nije ju moguće doznati, ali policija će događaj osiguravati s kopna, plovilima s mora te helikopterima i dronovima iz zraka. Osim njih, na krcatom Poljudu bit će angažirano i 500 zaštitara.

Kada smo već kod ulaznica i Njuškala, oglasa je na toj platformi još, ali sve ukazuje da će eventualni kupci svejedno ostati ispred Poljuda i u problemu sa zakonom.


 

jakupcic
TKO JE UHIĆENI ŠEF ŠUMA
Ima 7 tisuća kuna veću plaću od premijera, dva stana, apartman na moru, zemlju, šumu...
PBZ
I DALJE OPREZNO
Mjere su popustile, ali i dalje je važno biti odgovoran i brinuti o zdravlju
  • ON:

    Radi šake jada,njih možda par tisuća u cijeloj Hrvatskoj,maltretiraju se svi pošteni i savjesni navijači.Te huligane na dan utakmice je nekad policija pokupila i posle tekme pustila doma.Danas mjere predostrožnosti kao da je ratno stanje,a ti koji prave nered idalje rade po svom.

  • Serežan:

    Ako imaš zakon, ako je politika na tvojoj strani i ako imaš ljude i tehniku onda nije problem osigurati utakmicu i to su dokazale velike lige ali ako imaš organizirane grupe ljudi, izdajnike u svojim redovima koji imaju namjeru da ... prikaži još! smišljeno i planski idu protiv reprezentacije, a možda i protiv naroda i države e tada smo u problemu. Problem se može riješiti izjednačavanjem huliganstva na utakmici sa terorizmom, stvaranjem psihoze da se domaći ili uvozni huligani na tlu RH osjećaju nesigurno i da ih je strah od uhićenja.

  • billynik:

    Moguće je, zar ste zaboravili onog lika koji je bio nekakav načelnik u Splitu zadužen za pronalaženje crtača svastike koji je nagrađen mjestom u Zagrebu u ravnateljstvu MUP-a ili slično?