Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u barcelonu

Kakav preokret! 'Neymarov povratak na Camp Nou nije nemoguć!'

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
17.10.2018.
u 11:19

Njegov dolazak u Pariz nije prošao tako glatko pa je brazilska zvijezda ušla u sukob s nekolicinom suigrača, ali i s tadašnjim trenerom Unaijem Emeryjem.

Prošle godine Neymar je odlučio napustiti Barcelonu i otići u PSG u najvećem transferu ikad vrijednom 222 milijuna eura. 

Međutim, njegov dolazak u Pariz nije prošao tako glatko pa je brazilska zvijezda ušla u sukob s nekolicinom suigrača, ali i s tadašnjim trenerom Unaijem Emeryjem. 

Zbog nezadovoljstva situacijom u klubu, ubrzo se počelo pričati kako će Brazilac već nakon godinu dana napustiti klub, a kao glavni kandidat za njegovo dovođenje isticao se Real Madrid.  Predsjednik Real Madrida Florentino Perez itekako voli Neymara i u njemu je vidio pravu zamjenu za Cristiana Ronalda koji je prešao u Juventus. 

Međutim, izgleda da ipak postoji neraskidiva veza između Brazilca i Barcelone budući da je Neymar kad god uhvati slobodnog vremena leti u posjet svojima bivšim suigračima.

Mundo Deportivo danas donosi naslovnicu s naslovnicom: 'Neymarov povratak nije nemoguć'. Španjolci tvrde da je Brazilac već nekoliko puta rekao da je spreman za povratak na Camp Nou, a to je natjeralo klupske čelnike da razmisle o mogućnosti koju su ranije odbacivali. 

- Samo u slučaju da stručno osoblje da zeleno svjetlo klupski čelnici krenut će po njega - zaključuju Španjolci i ističu da je sada sve u rukama Ernestea Valverdea.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji hrvatski sportaši:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije