Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom utakmice

Kakav peh: Srpski vratar Stojković odalamio glavom u ogradu

Vladimir Stojković
Goran Stanzl/PIXSELL
23.03.2013.
u 11:39

Brzo je reagirala liječnička ekipa, zakrpala Stojkovića i nije bilo ozbiljnijih posljedica

Neće samo zbog poraza Maksimir ostati u ružnom sjećanju Partizanovom vrataru Vladimiru Stojkoviću. Kao da mu nije bilo dosta što ga je Mihajlović ostavio na klupi. Kada je na poluvremenu izlazio na travnjak odalamio je glavom o metalni krov. Nekako se dovukao do klupe za pričuve i legao na tartan. Hitro je reagirala liječnička ekipa, zakrpala Stojkovića. Ipak, sudar s ogradom nije ostavio ozbiljne posljedice.

Srpski mediji su pak jako kritični prema orlovima.

"Sramotan poraz" - naslov je u Telegrafu, dok Blic piše o bezidejnoj i tužnoj igri srpske reprezentacije, te poziva Mihajlovića da razmisli o ostavci. Naslov u Mondu je: "Prisjela nam domaćica".

>> Vukašinović: Igrali su k'o pi...ce, a onda im je trener kriv!

>> Mihajlović: Kriv sam, ali neću dati ostavku

>> Bajadere nisu otvorili, a Đuričić kaže: Modrić je klasa, a ostali i nisu nešto

Komentara 2

DM
DM2008
12:25 23.03.2013.

A najsmješnije da su srbijanski mediji objavili da je pogađen kovanicom od strane hrvatskih navijača, kasnije su tu vijest obrisali! Hahahah, koji kompleksi!

BA
balic
12:29 23.03.2013.

Ma sta najsmjesnije ,to su nasi prvi sinoc objavili... Prestanite vise lagat i sve tim srbima gurat... Jos ce te reci da su krivi i za ove privedene pijane i provokatore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije