Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVALI SU VIŠE

Bajadere nisu otvorili, a Đuričić kaže: Modrić je klasa, ostali nisu

Hrvatska - Srbija utakmica
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
23.03.2013.
u 10:02

- Očekivali smo žešću atmosferu, nije bilo ništa strašno - kažu orlovi nakon maksimirske utakmice

Bajadere su unaprijed naručili kako bi uz njih - slavili! Dočekale su ih u svlačionici, no Srbi ih nisu otvorili. Izjurili su iz svlačionice, kravate su bile vezane na brzinu i ukrivo. Željeli su što prije otići s Maksimira.

– Tribine su vam daleko, na terenu se slabo čuje. Na Marakani će biti vatrenije, no to onda više neće biti važno, jer mi smo se od SP-a u Brazilu upravo oprostili – kazao je Dušan Tadić, a Filip Đuričić dodao:

– Modrić je klasa, a ostali i nisu baš nešto.

Istim tonom nastavio je i Aleksandar Kolarov:

– Očekivao sam više od Hrvata. Istina, mi braniči smo najjača linija Srbije, ali nismo bili nepogrešivi.

– Ja sam krivac za Olićev gol. Tek sam jučer doznao da ću braniti ipak ja, a ne Vladimir Stojković, no to mi nije smetalo – dodao je vratar Željko Brkić.

Inače, taj je vratar donedavno imao slomljen prst, kolege iz Srbije križali su se kad su ga vidjeli na popisu.

Kapetan Branislav Ivanović pošteno je priznao poraz:

– Razočarali smo Srbiju. Primili smo dva laka gola, a opet nismo mogli zabiti. Hrvati su bili spremniji, imaju puno više iskustva od nas i u svakom trenutku su znali što žele. A mi smo lutali... I bolje su izdržali pritisak, teško je bilo slušati sve te povike s tribina. Sad će nas slično dočekati i kod kuće u Novom Sadu, svi će biti ljutiti na nas – kazao je Ivanović.

Pokupili su stvari i otišli...

>> BBC: Hrvatski navijači pjevali su fašističke pjesme iz 40ih

>> Vrbanović: Surkis nije došao znači da nam Uefa vjeruje

Komentara 12

TU
turko
10:12 23.03.2013.

A kakva su oni onda klasa kad izgube od ekipe koja po njima ima "samo jednog"klasnog igrača,ispodprosječna ili ni to

BA
balic
10:41 23.03.2013.

I ja sam vise ocekivao od reperezntacije koje je godinama medju najboljima... Jutros sam pogledo utakmicu njem.sa Kasahstanom .njem je pobjedila 3:0 u blijedoj utakmici kojoj su bili neprepoznatljivi i zamislite igraci sami sebe kritiziraju,njem.je sedam mjesta ispred nas aa mi nase hvalimo kao da smo Engleze dobili kod kuce sa 5:0...

DU
Deleted user
10:29 23.03.2013.

ovaj Ivanović je pravi kapetan, priznaje kak je je, a i na terenu se športski ponašao. A ovaj Kolarov je očito u krizi ili ga je frka bila s obzirom da je bil blizu sjevera i istoka, a sad brlja bez veze. Zaboravlja da je Bayern u najmanju ruku klub jednak Manch.S., a Inter Chelsi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije