Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedio se

Juventus ostao mjesec dana bez Dybale

Paulo Dybala
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.01.2018.
u 17:23

Čelnici torinske 'Stare dame' se nadaju da će se Argentinac oporaviti do 13. veljače i prvog susreta osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhema.

Aktualni talijanski prvak Juventus idućih mjesec dana neće moći računati na usluge argentinskog reprezentativca Paula Dybale koje se ozlijedio u subotnjem ogledu protiv Cagliarija. 

Dybala je u Juventusovoj pobjedi 1-0 ozlijedio bedreni mišić desne noge.

"Dybala će odmah započeti s rehabilitacijom, a prema prvim procjenama pauzirat će mjesec dana," potvrdili su u klubu.

Talijansko prvenstvo sada ima pauzu do 21. siječnja i argentinski napadač će sigurno propustiti ligaške utakmice protiv Genoe (22. siječnja), Chieva (28. siječnja) i Sassuola (4. veljače), te kup ogled protiv Atalante (31. siječnja).

Čelnici torinske 'Stare dame' se nadaju da će se Argentinac oporaviti do 13. veljače i prvog susreta osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhema.

Paulo Dybala
1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije