Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Jurčić: U četvrtom je pretkolu neozbiljno govoriti o favoritima

krunoslav jurčić
Goran Stanzl/Pixsell
05.08.2011.
u 13:41

Sat vremena nakon što su doznali protivnika u četvrtom pretkolu Lige prvaka, u NK Dinamu su održali konferenciju za medije.

Naravno, glavna tema bile su utakmice sa švedskim Malmöm preko kojega će se klub iz Maksimira pokušati dočepati Lige prvaka.

- Činjenica, ali i moj prvi dojam je da se radi o momčadi koja je izbacila Glasgow Rangerse. To dovoljno govori o njihovoj kvaliteti - rezonirao je Dinamov trener Krunoslav Jurčić i otkrio:

- Imali smo i malo sreće jer je Damir Krznar išao špijunirati upravo Malmö, tj. bio je na njihovoj utakmici s Rangersima, a ići će sutra i na prvenstveni dvoboj s Mjällbyjem u gostima. Riječ je o momčadi sa sjevera kojoj je prvenstvo u punom jeku, no svih je pet mogućih suparnika bilo ozbiljno i jako i vjerojatno bih o svima govorio isto.

Nije Dinamov trener htio na svoju momčad preuzeti breme favorita.

- Ne bih govorio o tomu tko je favorit u našim utakmicama jer ih nisam ni gledao, a isto tako govoriti o favoritima u 4. pretkolu Lige prvaka, tzv. doigravanju je neozbiljno - smatra Jurčić.

Ipak, strateg plavih otkrio je koga nikako nije htio dobiti na ždrijebu u Nyonu.

- Htio sam izbjeći Čehe jer mi je Krznar, koji ih je gledao, prenio da su jako opasni. Gledao ih je protiv Neftčija, kojemu je meč s Viktorijom iz Plzena bila zadnja pripremna utakmica uoči dvoboja s nama - ističe Jurčić.

Osvrnuo se Kruno ipak i na prvenstvenu utakmicu sa Slavenom Belupom u subotu u Koprivnici (21 sat).

- Za farmaceute ću pokušati na teren poslati udarni sastav, ali mislim da ću ipak morati nešto malo rotirati zbog umora. Prijatelj sam s trenerom Slavena, Royom Ferenčinom, znam njihovu filozofiju i neće nam biti lako - priznaje Dinamov trener koji je izvijestio javnost i o situaciji s ozlijeđenim Mehmedom Alispahićem.

- Cijeli stožer i momčad bili su kod Alispahića. Izgubljen je za sljedeća 3-4 mjeseca, operiran je istu noć od strane dr. Šebečića. Tri sata je trajao zahvat. Na toj poziciji imamo Kovačića, ali dečko ima 16 godina i ne smijemo ga spržiti! Razgovaramo stoga o pojačanjima, ali to mora biti pravi igrač, super pojačanje! - otkriva Jurčić.

Prisjetio se netko i "odbjeglog" Pedra Moralesa.

- Morales se vraća uskoro, bio je kod najboljih liječnika za kralježnicu u Čileu. Trenutačno je na tretmanu da smanji bol, računamo na njega i nadamo se da će ubrzo biti u kadru - zaključio je trener plavih.

Komentara 24

AN
Andreeejjj
13:50 05.08.2011.

Dinamo je dobil najlakšeg protivnika. ako tih švedjanina ne mogu pobjediti, onda i nisu za LP. Najrealnije! trebamo vrhunsko pojačanja - igraća umjesto Alispahića? Hmmm... a tek TRENERSKO pojačanje bi bilo nužnooooo!!! Samo ubuduće bez potcenjivanja, molim. Mi uvijek svee i svakoga debelooooo podcjenjujemo, zato i uvijek ispadamo od slabih klubova! Sjetimo se Engleza, vrijedjali i omalovažavali smo ih do bola, pa su nama zabili u 2 tekme 9 komada. Toliko komada ne bi zabili ni NO NAME kazahstancima.

AN
Andreeejjj
13:52 05.08.2011.

*raul* Šta je tebi bolesnik??? Nismo jošp u LP i ne tješi se, jer tu su 2 tekme... Trebamo navijati za sve naše klubove u EU a ne želiti im sve najjjjjjgore! Koji si primitivac i nečovjek, vidi se.....SRAMI SE!!!

IK
Irena Kustura
13:47 05.08.2011.

nikad ponosniji,dinamo je već praktički u lp,najači smo najači mi smo purger,e a kog je dobio jajduk?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije