Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski derbi

Marković: Jugaši bi se trebali tresti kad dolaze u Zagreb!

21.02.2018.
u 07:00

Dubrovčani, istina, imaju pet bodova viška, ali sve je to još dostižno...

Nekada su to bili derbiji koji su odlučivali o naslovima, a gledajući tablicu Regionalne vaterpolske lige – i sada su. U 13. kolu, večeras u 18.30 sati, u Zagrebu se sastaju Mladost i Jug, drugi i prvi s tablice.

Dubrovčani, istina, imaju pet bodova viška, ali sve je to još dostižno... Ne, nismo se pretvorili u nekog kibica žabaca koji sanja, nego tako se čini kad se posluša Vjeku Kobešćaka, Jugova trenera.

1/6

– Uz dužno poštovanje prema Mladosti, nama je prioritet utakmica Lige prvaka protiv OSC-a. Momčad smo okupili neposredno prije polaska u Zagreb, a ne mogu računati na Renzuta koji vuče ozljedu desnog ramena i koji će ostati u Dubrovniku na terapiji. S obzirom na to žapcima rastu izgledi, bit će to neizvjesna utakmica – kaže bivši žabac Vjeko.

No, i među mladostašima je jedan gospar – igrač Pavo Marković, zlatni sa SP-a u Melbourneu. Kako će protiv “svojih”?

– Spremao sam se kao i za svaku drugu utakmicu. Imali smo 10 dana i mislim da ćemo spremni dočekati Jug. Za mene je sigurno naboj malo veći jer igram protiv kluba u kojem sam odrastao, ali sad sam član Mladosti i učinit ću sve da ostvarimo što bolji rezultat – napominje Pavo parafrazirajući Jugovu himnu koja sugerira da će se “trest tko u Juga dirne”.

– Trebali bi se oni tresti kad dolaze u Zagreb!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije