Naslovnica Sport Nogomet

Jovanović izgubio živce i prijavio Šimunića HOO-u!

"Molim da HOO postupi u skladu sa svojim temeljnim aktima te učini sve što je u okviru njegovih nadležnosti, žurno i bez odlaganja!"
21. studenoga 2013. u 14:02 216 komentara 60846 prikaza
željko jovanović (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što se HOO oglasio priopćenjem vezanim uz slučaj Josipa Šimunića, Ministar znanosti, obrazovanja i sporta reagirao je na njihovo očitovanje. Izgubio je živce jer je HOO napisao kako čeka da netko prijavi Šimunića.

"Još jedan dokaz tko i kako vodi HOO! Evo, ja ću im sad poslati prijavu, kad bez nje ne mogu donijeti suvisli zaključak!

Sukladno Pravilniku o radu Etičkog odbora HOO-a ja, Željko Jovanović, kao fizička osoba podnosim prijavu Etičkom odboru HOO-a jer smatram da je događajima za i nakon utakmice Hrvatska – Island, u kojima je uz navijače sudjelovao i nogometaš Šimunić povrijeđeno dostojanstvo pojedinca, da je došlo do diskriminacije na osnovu rase, spola, etike, vjere, filozofskog i političkog mišljenja, kao i do nepoštivanja načela i pravila utvrđenih Olimpijskom poveljom, Etičkim kodeksom Međunarodnog olimpijskog odbora, Zakonom o sportu ili Statutom HOO-a.

Molim da HOO postupi u skladu sa svojim temeljnim aktima te učini sve što je u okviru njegovih nadležnosti, žurno i bez odlaganja!", napisao je Jovanović na Facebooku.

>>Jovanović: E, moj Šimuniću, tebi treba lekcija iz povijesti!

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar mreimotri
  mreimotri:

  Na Marakani ga nisu smetali povici ubij, zakooolji da Hrvat ne postoji i cirilicni natpis Vukovar na srpskoj zastavi. Svaki ozbiljan ministar na Zapadu bi smjesta napustio takvu utakmicu i ulozio protest.

 • nicro:

  Šta se Jovo uzjeba, prestrašno. u Beogradu nije ništa vidio, ali zato je u Zagrebu otvorio oči. Sramota

 • nane:

  Samo naprid narode hrvatski opet izaberite srbina da vam obrazuje djecu I daleko ce te dogurat